fredag 21. september 2012

Day at the tattoo shop!

I sommer var jeg så heldig at jeg fikk være med venninna mi da hun skulle ta tattovering på foten!! Jeg og flere av mine venner kjenner en (Giovanni) som driver med akkurat det på en tattoveringssjappe i byn.
 
Sjappa heter:
"DEL BARRIO TATTOOSHOP"
og ligger rett ved Rockefeller i Oslo!!
 
Dette er kuleste tattoveringssjappa i byn spør du meg!!
 
Den utvalgte av tattovørene denne gangen var Alejandro (som jeg har vært så heldig å bli bedre kjent med), som er en dødsrå type! Gjorde det til en virkelig gøyal opplevelse.. for meg i hvertfall, haha :D Tror venninna mi hadde en litt annen opplevelse, er visst ganske vondt å tattovere foten, hehe :P Men han gjorde i hvertfall en veldig god jobb!!
Fikk tatt en liten titt på hva de andre gutta på stedet oxo holdt på med, og må si jeg ble veldig imponert!! De designer tattisen din helt fra bånn av om du ønsker det, og kan få din helt egen unike design også på skrift, som han ene var så vennlig å vise meg :)
 
Disse gutta er racere på latinsk inspirerte tegninger, også latinsk inspirert skrift. For mange jenter er det viktig at tattisen har litt feminint innslag, som ikke alle tattovører er like flinke til, men disse gutta er råflinke på det :)
 
Må sies at disse gutta er kjempeflinke til å male oxo, når de ikke driver å tattoverer.
 
 
Legger ved et lite bilderas fra dagen :)
 



 
Som nevnt tidligere så tror jeg ikke venninna mi syns det var så kjempekjempe godt, hehehe :P Kom noen utsagn som "Faen!!".. "MORMOR!!".. og diverse andre uttalelser som fikk hele lokalet til å le, haha :D


 
Her er det ferdige resultatet helt hovent og innsmurt i krem!! Har desverre ikke noen oppfølgingsbilder av tattisen, men kan fortelle at den er smashing :)))


 
Så alt i alt, en usedvanlig vellykket dag!! Har flere venninner som vil ta tattis og ha med moralsk støtte, så skal vel ned på sjappa å treffe gutta snart igjen!! Gleder meg til det :D
 
Gå gjerne inn på facebook siden til sjappa og trykk "LIKER"!!
 
Her kan du også se noe av arbeidet til guttaboys :D
 
*****************
 
Min tattis er på vei.. dvs.. jeg har endelig funnet ut hva slags blomster jeg skal ha.. og hva slags skrift!! Haha.. så det går fremover.. sakte men sikkert!!
 
Har noen bestillinger på tattoo design.. som jeg egentlig har veldig lyst til å sette igang med, men har bare ikke hatt energi den siste tiden. Har brukt all energi på å være sosial, treffe venner og familie. Men har både tattoo design, maleri og håndarbeide som driver å skriker navnet mitt.. så må bare finne litt ekstra energi snart, hehe :)
 
Håper dere tilgir at jeg ikke har lagt ut så mange innlegg eller kommentert så mye i det siste.. men kommer sterkere tilbake, det lover jeg :D
 
Ønsker alle en strålende dag, og nyyyt alt det vakre høsten har å tilby :)
 


lørdag 8. september 2012

Peer Gynt spelet.

Nå er det en liten stund siden sist!! Har fått ønsker fra enkelte, ja du vet hvem du er (hehe), om at det var ønsket et nytt innlegg her inne :) Så da kom jeg på at jeg har jo helt glemt å fortelle om turen min til Gålåvatnet :) Det var gøy det!! Det var bare med nød å neppe at jeg fysisk klarte det, men presset kroppen til det ytterste, for dette ville jeg ikke gå glipp av. Været var store deler av dagen helt grusomt.. det var faktisk så ille regn på vei til spelet, at vi tenkte at det okm til å bli avlyst. Men som man sier.. værgudene var med oss.. det plaska ned før og etter spelet.. men akkurat under selve spelet så var det faktisk til og med SOL!! Er det mulig sier jeg bare.. å ha så flaks!!!!
 
 
Hvordan beskrive selve spelet.. VAKKERT!!! Det er faktisk vanskelig å forklare den symbiosen av natur, kultur, stemning, familie, glede og følelser, som jeg ihvertfall opplevde den dagen. Fikk pressa ut noen tårer i løpet av forestillingen også ;) Sånn er det når tårer presser seg på ved hver minste lille rørende situasjon, haha :)
 
Møtte på statsministeren også, stod 1 meter fra han.. fikk ikke håndhilst da.. men han var enda kjekkere i virkeligheten enn på TV, haha :) Marit Bjørgen var også å se.. og maaaange andre kjente. Det var i anledning av at Jens Stoltenberg og Marit Bjørgen fikk utdelt Peer Gynt prisen tidligere den dagen. Må bare fortelle at mamma klarte å gå rett på livvakten til statsministeren.. Trodde jeg skulle dæve av latter, men man må ha vært der for å skjønne akkurat hvor morsomt det var. Også har jo jeg litt lett for å le da..  haha :D
 
Jeg vil gjerne si til ALLE, at dette spelet er noe man MÅ få med seg en eller annen gang i livet. Utrolig flott. Et lite tips er å ta med seg pute og sitte på, regnponcho, mat og drikke, og ikke minst tepper, for det blir kjølig på kvelden. Men hu mor mi har vært der så mange ganger nå, at VI mangla i hvertfall ikkenoe :) Til og med de som satt bak oss var imponerte over alt vi hadde med, hahaha :D
 
Legger ved et bildedryss fra Gålåvatnet :)
 
 






 

 
Har tatt en del bilder de siste månedene, så jeg lover det kommer flere innlegg :) Men må bare si det at jeg har prioritert å bruke den energien jeg har på å være sosial med venner og familie den siste tiden, så håper dere ikke er fornærmet for at jeg ikke har kommentert på andre blogger så mye den siste tiden :) Men når det er sagt, så leser jeg fortsatt mesteparten av innleggene deres :)
 
Og for dere som er opptatt av helserelatert info, så har jeg fått den beste legen jeg har hatt på 3 år på Ullevål. Kjempeengasjert dame med bein i nesa, sånne liker vi ;) Skal faktisk gjøre et reelt behandlingsforsøk med medisiner nå fremover :))))) OG hun har sagt helt konkret og direkte at det kan godt hende jeg har irritabel tarm, men feberen min er ikke pga det.. så enten har jeg 2 forskjellige ting, eller så er det EN ting som skaper alle problemer. Så som sagt, fremover nå er det forsøk med medisiner, noen få undersøkelser, og finner man ikke noe, eller medisinene ikke har effekt, så er også veien videre planlagt, så jeg er virkelig fornøyd for tiden :) Har i tillegg fått en kjempegrei saksbehandler på NAV, som jeg hadde møte med her om dagen.
 
Det er også fremover planlagt både hytteturer og Danmarksturer, i tillegg til diverse feiringer med både venninner og kompiser. Så har masse å se frem til :)
 
Må bare legge til at bestevenninna mi er høygravid.. eller "sister from another mother" som jeg kaller henne <3 Så gleder meg masse til å bli tante igjen snart!!!!! Det blir første i min nærmeste krets som får barn, så det blir kjempespennende :) Har i tillegg en annen veldig god venninne som er høygravid, så nå blir det masse baby kos fremover, hehe :)
 
Ønsker alle en strålende helg videre :)