onsdag 16. mai 2012

Fransk limonade..

er noe av det beste jeg liker å drikke!! :) Jeg fant denne herligheten som heter Efferve (med sånn aksent over på slutten av Een, men det vil ikke maskina mi skrive her inne på blogger!?) på bakeren rett over gata for der jeg bor, det er slikt hipt moderne cafe/baker sted. Og der ble jge helt forelsket i disse drikkene! Og til min store overraskelse her om dagen, da jeg var å handlet inn til 17.mai på kremmerhuset, fant jeg disse herlighetene igjen, og i STORE flasker!!Jeg hadde aldri sett den med mandarin før, og tilsynelatende hadde de ingen andre, så da kjøpte jeg den. Så på vei ut så jeg en som var lys grønn med eplesmak som også var ny, så da var det inn i gjen for å få med seg den. Og mens jeg betaler for den grønne spør hun i kasse hvilken som er min favoritt, siden vi kom i snakke om disse flaskene, og da svarer jeg at det er den som er mørkere rød, med granateple og båbær om jeg ikke tar feil.. de står borti DER sier hun.. og de Rosa står der.. ÅHHHHHH!!! Så da MÅTTE jeg jo bare ha en sånn rød og da.. løp forbi alle for å hente en i siste liten.. men den rosa får bli med hjem en annen dag :) Kan bli litt for mye av det gode også!! Da kan jeg kjøpe den neste gang jeg er ute på luftetur med hu mor ;)


Gleder meg i hevrtfall masse til å smake på de allesammen!! Duken er også kjøpt på kremmerhuset, og det var vel egentlig den jeg dro dit for i utgangspunktet.. og vet DU hvorfor..!?!??! Jo det er bare fordi jeg ELSKER røde ting med hvite POLKADOTTER!! Så den skulle få pryde vinduskarmen på 17.mai.. og kanskje resten av sommeren om jeg tenker meg om, hihi :) Hadde jeg ikke sett ut som en enorm lekeball eller sukkertøy, hadde jeg sikkert kledd meg i en rød kjole med hvite polkadotter! Har nå kleenexetui, bindetui, spenner og en liten veske med polkadotter.. og nå til sist en duk, hihi :)


Har du like DILLA på polkadotter som meg????? Hva slags ting har du med polkadotter? Og hvor kan man få tak i fler ting med polkadotter??? Disse er de store spørsmålene jeg lurer på i dag, haha :)

Planene i morgen er å være hjemme med min kjære på dagen, og få med oss 17.mai togene på tv mens vi koser oss med et rikelig herremåltid og god drikke, etterfulgt av kake.. her skal ingen være sultne for å si det sånn ;) Hvis jeg overhodet orker har vi tenkt å ta taxi ned til grønnlandsleiret, gå igjennom gågata for å få med oss mat fra alle verdenshjørner, barn, stander osv.. hvor det på slutten av gågata er et slags tivoli med lotteribåser hvor jeg SKAL vinne bamse.. for tilslutt å ende opp i vaterlandsparken! Det er et strekke på 200- 300 meter,  og det er vel maksimalt av hva jeg orker :) 
Mitt hemmelige motiv rundt denne utflukten er at jeg skal presse min kjære til å kjøpe en ballong til meg!! Haha, som om han ikke vet at jeg kommer til å tigge meg til en uansett, moahahah ;)

Ønsker alle en strålende 17.mai i morgen :) tror nok ikke jeg kommer til å titte på noen blogger akkurat i morgen, så da er det greit å hilse til alle nå :)
(Som også blir 5 år igjen når man feirer 17.mai, slik som til jul) hihi ;)


6 kommentarer:

Vibbedille sa...

Elsker Polkadotter selv! Men eier kun en strippepinneetui, så eg skulle veldig gjerne hatt en slik duk du har! Har en da, men den er ROSA med prikker-kul den også da!

ELlers elsker eg limonader! I Libanon har de mye slikt+at det er vanlig å lage dette hjemme, det er nesten på krevd av ei grepa kjerring å kunne hehe

Eg kan en virkelig HERLIG Sitron Lemonade! Hvis eg husker det kan eg hvise i bloggen en gang ;))

I morgen inntar me ROEN! Men den værmeldinga er det ingen grunn til å haste UT når NRK kan skape HURRA stemning hehe Det aller beste er at ungene er enige! hehe

KOSE deg og ha en fin fin morgendag ;))

Go`klem Vibbedille ;))

Snertne sneller og små nøster sa...

Så heldig du var som fikk tak i så mange spennende smaker da :-)

Jeg er ikke helt på polkadotter jeg, men har voksduk både her hjemme og på landstedet - så jeg er nok ikke helt upåvirka ;-)

Håper du får deg en ballong i morra da :-))

Ha ei herlig feiring med din kjære - klem Siv

PS Skal sende deg en mail om den tegninga jeg snakka om - det har bare kommet litt lengre ned på lista pga bloggeproblemene mine

Franske drømmer sa...

Hei snuppa!

Hihi, har vært inne på bloggen din lenge nå, men blitt avbrutt flere ganger av en pratesyk mann ved min side. I mellomtiden ser jeg du har skrevet til meg ;-)
Like hjerner tenker likt ;-)

Ser ut som dere også har hatt en fantastisk dag da, og så godt at formen din har vært såpass god som den har? Godt å kunne komme seg litt ut å kjenne på livet også!

Ja, de Lemonadene er gode, altså!
Men jeg få ærlig talt innrømme at jeg kjøper de vel så mye fordi de er fine å se på , og så dekorative i seg selv ;-) derfor en den rosa min favoritt ;-)

Har aldri vært så veldig på polkadotter selv, men kjente veldig nå rett før 17.mai at det MÅTTE jeg bare ha! ;-) det er jo veldig sommerlig og fint :-))
Ha en god natt snuppa, og sove godt!

Stor klem

Franske drømmer sa...

Jeg fikk ikke ballong Idag,
Men jeg fikk to softis av pappa'n min, pluss tur med tekoppene på tivilo da ;-)

17.mai er jo for oss barna!

Klem fra Trine, 4,5 faktisk! ;-)

Marita sa...

hmm, denne saften tror jeg jammen ikke jeg har vært borti før, men skal jammen meg skrive det bak øret! Jeg likte i alle fall flaskene da :)
Polkadotter.... neeeei, jeg er vel ikke akkurat der, tror jeg, men synes de er sjarmerende, men de er rett og slett ikke meg :)

Anonym sa...

Hei.

Hvor i Oslo fikk du kjøpt disse??
Jeg prøver å få tak i og det haster. =)Kunne du svart meg på mail? annetteflemmen@hotmail.com

På forhånd takk =)