søndag 6. mai 2012

Sneak peak!

Nå er jeg i gang med mitt siste prosjekt, eller helt ærlig er jeg vel egentlig ferdig etter et iherdig arbeid den siste halvannen uken. Har faktisk sittet i over 50 timer med dette for å få det ferdig til tross for dårlige dager, men det var viktig å få det ferdig, så da strekker man seg ekstra langt. Men kan ikke legge det ut riktig enda, da det er en gave til en person vi er veldig glad i :) Men en liten sneak peak skader vel ikke, hi hi ;)

Her har jeg såvidt begynt på første delen av motivet, det tok utenkelig lang tid på hver del. Men syns det ble bra i og med at dette ikke er noe jeg pleier å male, denne stilen er det mer min kjære som er god på :) Dette er en klassisk tattoo spurv.

Vi har ikke no annet sted enn stuebordet i vår lille leilighet til å drive med slike ting, så da blir det bomba da, hehe :)


Nå er det veldig sjeldent jeg leser noen bøker for tiden, syns rett og slett det er litt slitsomt når konsen er så dårlig etter at jeg ble syk, og enda sjeldnere er det jeg anbefaler bøker til andre!! Men denne fortjener å anbefales videre! Denne boken fikk jeg av min kjære her om dagen, jeg hadde ønsket meg den en stund. Jeg kom over forfatteren og boken på Skavlan, ja Skavlan på Nrk1, en fredagskveld. Der ble forfatteren intervjuet ift sin nye bok. Hun er selverklært feminist, noe hun mener ALLE kvinner burde være, og tar for seg "kvinnesaken" på en innovativ og veldig humoristisk måte. Må bare presisere at den er veldig morsom en gang til, midt i blinken for min humor i hvertfall :)


Her er beskrivelsen bak på boka:

 "Det har aldri vært bedre å være kvinne enn i vår tid: Vi kan stemme, vi har p-pillen, og de har ikke brent hekser på bålet siden 1727. På den annen side gjenstår det noen gnagende spørsmål: Hvorfor må vi gjennom brasiliansk voksing? Må vi bruke Botox? Hater menn oss innerst inne? Og hvorfor er behåen så trang og vond og trusene så små?

Delvis selvbiografi, delvis kamprop – i Kunsten å være kvinne går den britiske humoristen Caitlin Moran løs på disse og andre presserende spørsmål, og gir hardtslående svar som får deg til både å le og tenke. Vi følger henne gjennom en slitsom oppvekst, på jobben, i senga, på strippeklubb, gjennom mer eller mindre vellykkede forhold, frem til morsrollen og livet som lettere frustrert frue.
Feminisme er altfor viktig til å bli overlatt til akademikere og intellektuelle. Moran har skrevet en bok alle kvinner med respekt for seg selv må ha under hodeputen.

Caitlin Moran (f. 1975) er en britisk journalist og svært populær TV-reporter og intervjuer. Kunsten å være kvinne (How To Be a Woman) har blitt en stor bestselger i Storbritannia og er solgt til en rekke land.

********************************

Jah, kanskje litt mye bokanmeldelse her, men skal det gjøres, så gjøre man det skikkelig, hehe :)

I morgen, eller nå er det jo allerede i dag, skal jeg prøve å komme meg en tur i min nieses (på samboerens side) konfirmasjon. Har skaffet meg ny kjole i den anledning, i stor størrelse, som ikke er svart, men faktisk blå blomstret!!! Så blir det tatt noe fint bilde av meg, så kommer det i et innlegg ;)

Ønsker alle en strålende 1. søndag i mai :)


8 kommentarer:

Rebekka sa...

OIOIOI, det bildet ser virkelig ut til å bli konkestilig. Gldere med virkelig til å se det ferdige resultatet :o)
Har egentlig heller aldri vært neoe spesielt glad i å lese bøker, med har det siste året funnet ut at det faktisk er gansker koselig og avslappende å lese. Så det har blitt noen serier :o)
Ønsker deg en fin søndag
KLem

Trines hobby sa...

WOW dette var lekkert!!!! Gleder meg til å se hele bildet ferdig! Håper du kommer deg i selskap og får lufta nykjolen:) Takk for innlegg hos meg, det er bestandig koz å lese hva du skriver. Og ja, etter at jeg parkerte røyken begynner jeg å ligne Tilda...huff, men jeg vet ikke hva som er verst...? morsomt er det definitivt ikke!! Ha ei flott helg videre. Klems fra Trine

Mayen sa...

Takk for boktips ;-) Sjelden æ får sett Skavlan og æ e hele tida på utkikk etter nytt lesestoff!!(Her leses det godt over gjennomsnittet mye bøker.) Regner med du har det koselig på stubordet når du maler, engang når du får stort hus og mye plass kommer du til å savne den kosen det va med lite og lettstelt.. Store hus fylles med for mye ting og rot., Ha ei fin uke, klem

Elisabeth, innerst i veien sa...

Å hallo, du må være verdens mest tålmodige som holder på med slikt. :-)

Kaja sa...

Hei, og takk for hyggelig kommentar inne på min blogg. Oppskriften til kjolen er fra Garnstudio, og du finner den her: http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=b20&d_id=20&lang=no
Gosj så flink du er til å male, det bildet ser virkelig ut til å bli stilig!
Ha en fin uke!
Hilsen Kaja

Berit sa...

Kanskje jeg kan få låne den boken av deg!!. Sneak peak en var flott , vi venter alle på å få bilde av hele maleriet.Du har holdt på veldig lenge med dette. Brukt mange timer.Så nå er du ganske utslitt.Håper at mottakeren er fornøyd. Ha en flott tirsdag. vi venter på fortsettelsen. Klem.

Franske drømmer sa...

Jeg vil gjerne se mer av bildet ;-) har den heldige fått bildet må? :-))

Åssen gikk konfirmasjonen? Klarte kroppen å samarbeide litt den dagen? :-)

Så fint du hadde gjort det for Berit her om dagen! Koselig!
Det hadde hun fortjent :))

Ha en fin uke, søta!

Klemmer

Kort og Søm sa...

Dette ser veldig fint ut.

Så hyggelig at kortene falt i smak :O)

ha en fin tirsdag,
klem Fredrikke