lørdag 8. september 2012

Peer Gynt spelet.

Nå er det en liten stund siden sist!! Har fått ønsker fra enkelte, ja du vet hvem du er (hehe), om at det var ønsket et nytt innlegg her inne :) Så da kom jeg på at jeg har jo helt glemt å fortelle om turen min til Gålåvatnet :) Det var gøy det!! Det var bare med nød å neppe at jeg fysisk klarte det, men presset kroppen til det ytterste, for dette ville jeg ikke gå glipp av. Været var store deler av dagen helt grusomt.. det var faktisk så ille regn på vei til spelet, at vi tenkte at det okm til å bli avlyst. Men som man sier.. værgudene var med oss.. det plaska ned før og etter spelet.. men akkurat under selve spelet så var det faktisk til og med SOL!! Er det mulig sier jeg bare.. å ha så flaks!!!!
 
 
Hvordan beskrive selve spelet.. VAKKERT!!! Det er faktisk vanskelig å forklare den symbiosen av natur, kultur, stemning, familie, glede og følelser, som jeg ihvertfall opplevde den dagen. Fikk pressa ut noen tårer i løpet av forestillingen også ;) Sånn er det når tårer presser seg på ved hver minste lille rørende situasjon, haha :)
 
Møtte på statsministeren også, stod 1 meter fra han.. fikk ikke håndhilst da.. men han var enda kjekkere i virkeligheten enn på TV, haha :) Marit Bjørgen var også å se.. og maaaange andre kjente. Det var i anledning av at Jens Stoltenberg og Marit Bjørgen fikk utdelt Peer Gynt prisen tidligere den dagen. Må bare fortelle at mamma klarte å gå rett på livvakten til statsministeren.. Trodde jeg skulle dæve av latter, men man må ha vært der for å skjønne akkurat hvor morsomt det var. Også har jo jeg litt lett for å le da..  haha :D
 
Jeg vil gjerne si til ALLE, at dette spelet er noe man MÅ få med seg en eller annen gang i livet. Utrolig flott. Et lite tips er å ta med seg pute og sitte på, regnponcho, mat og drikke, og ikke minst tepper, for det blir kjølig på kvelden. Men hu mor mi har vært der så mange ganger nå, at VI mangla i hvertfall ikkenoe :) Til og med de som satt bak oss var imponerte over alt vi hadde med, hahaha :D
 
Legger ved et bildedryss fra Gålåvatnet :)
 
 


 

 
Har tatt en del bilder de siste månedene, så jeg lover det kommer flere innlegg :) Men må bare si det at jeg har prioritert å bruke den energien jeg har på å være sosial med venner og familie den siste tiden, så håper dere ikke er fornærmet for at jeg ikke har kommentert på andre blogger så mye den siste tiden :) Men når det er sagt, så leser jeg fortsatt mesteparten av innleggene deres :)
 
Og for dere som er opptatt av helserelatert info, så har jeg fått den beste legen jeg har hatt på 3 år på Ullevål. Kjempeengasjert dame med bein i nesa, sånne liker vi ;) Skal faktisk gjøre et reelt behandlingsforsøk med medisiner nå fremover :))))) OG hun har sagt helt konkret og direkte at det kan godt hende jeg har irritabel tarm, men feberen min er ikke pga det.. så enten har jeg 2 forskjellige ting, eller så er det EN ting som skaper alle problemer. Så som sagt, fremover nå er det forsøk med medisiner, noen få undersøkelser, og finner man ikke noe, eller medisinene ikke har effekt, så er også veien videre planlagt, så jeg er virkelig fornøyd for tiden :) Har i tillegg fått en kjempegrei saksbehandler på NAV, som jeg hadde møte med her om dagen.
 
Det er også fremover planlagt både hytteturer og Danmarksturer, i tillegg til diverse feiringer med både venninner og kompiser. Så har masse å se frem til :)
 
Må bare legge til at bestevenninna mi er høygravid.. eller "sister from another mother" som jeg kaller henne <3 Så gleder meg masse til å bli tante igjen snart!!!!! Det blir første i min nærmeste krets som får barn, så det blir kjempespennende :) Har i tillegg en annen veldig god venninne som er høygravid, så nå blir det masse baby kos fremover, hehe :)
 
Ønsker alle en strålende helg videre :)
 
 


4 kommentarer:

Berit sa...

Ja helt enig Peer Gynt spelet på Gålå er noe man må se og oppleve. Det er en helt spesiell stemning der, midt ute i fjellheimen. Har vært der mange ganger og er like fornøyd hevr gang. Erfaring har man da også fått der,det kan både være kaldt og regne og man blir tørst og sulten. Så ta med tepper, sitteputer for benkene er harde og kalde. regntøy ,drikke på termos osv. Da er man garantert en vellykket aften på alle måter.
Flott at du fikk den legen. det betyr så mye å ha god kjemi og føle at legen er interressert i "saken" din. Håper nå at man kan få bedring og bli frisk. Lykke til og klem fra mora di.

Tonemor sa...

Så og hørtes ut som et veldig spennende spel.
Kos deg
Klem Tone

June Helén sa...

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ herlig å se deg tilbake!! Nå har nettopp jeg hatt en liten pause å, (ufrivillig uten data) men er vel back in buiness igjen nå =) Ser ut som du har hatt en fin dag da, tross "ødelagt" kropp og dårlig vær!! KOS deg masse med venner og familie du søta<3<3<3 Og masse lykke til til den høygravide!! =) Masse klemmer<3<3

June Helén sa...

Og DU!! På det Peer Gynt-greiene var Mamma å!! =)