torsdag 16. august 2012

Himmelen blir aldri kjedelig :)


I ferien ble det som vanlig utrolig mange himmelbilder!! Men jeg syns aldri det blir kjedelig, og særlig ikke når man innimellom opplever spektakulære spill med skyer og farger. Himmelen er rett og slett vakker :)

Himmelbildene er ikke redigerte, bare satt på ramme :)

Himmelen er jo enda vakkrere og storslagen i virkeligheten, enn hva som kommer frem på bildet!! lenge siden jeg har sett noe så vakkert :) Så da er det ikke rart man står en god stund å knipser heller :) Har vel tatt bilder av himmelen nesten hver kveld, og noen på dagen og, haha :)På bildet under var det en utrolig vakker natt, veldig synd jeg ikke hadde stativ til kameraet, så dette var det som var mest fokusert!! Og igjen, synd man ikke får kapsla inn det man ser i virkeligheten på et bilde :) Man hadde bare manglet noe ulvehyl i bakgrunnen, så hadde det vært helt fullkomment :)


Må også få utrykke min glede over mine foreldres siste innkjøp på hytta, nemmelig kaffemaskin!!! Den var virkelig fantastisk!! Og snille var de som kjøpte inn koffeinfrikaffe til meg :) OG siden det var diverse funksjoner på den, så b le det jommen meg noen kjempegode kaffe latter i løpet av ferien!! MEN skum på toppen! Så da måtte man jo få skaffa sånne høye kaffebar glass til å ha kaffen i.. Skal det være fancy så skal det være fancy :D Og resultatet ser dere under :)
Har funnet ut i det siste at det alltid er så typisk at man enten sitter alene i flere dager, eller så skal alle besøke deg samtidig og gjerne samme dag, hehe :) De siste ukene føler jeg at jeg har drevet logistikk for å få møtt alle!! Er det dette man kaller et luksusproblem!? ;) hihi :) Hyggelig er det i hvertfall :) Men kjenner jeg er MYE sliten på kveldene :) Men det er i hvertfall en sånn god sliten :) Skal prøve å gjøre et oppmøte på årets støreste event som noen venner av meg arrangerer, de skal ha takfest!! Rundt 70 mennesker som skal dit allerede, og jeg kjenner bare vertskapet, så kan bli gøy å treffe nye mennesker :D Håper jeg får det til!! Da får jeg en anledning til å pynte meg og ;)

Skal prøve å begynne å titte innom bloggene til folk igjen nå som ting har roet seg litt :) Men vil gjerne nyte alt det sosiale som skjer rundt meg for tiden også, og håper folk har forståelse for det :) Treffer jo nesten flere folk nå enn da jeg var frisk, så har det veldig bra om dagen :)

Og siden ejg har så smarte kompiser, så har han ene sørget for at jeg har fått et nedlastningsprogram, og diverse andre programmer, så nå laster jeg ned serier og filmer og det som er :) Så nå skal jeg kose meg med min første vellykede nedlastede film :D

Ønsker dere alle en strålede torsdagskveld :)


13 kommentarer:

Tonemor sa...

Nydelige bilder.
Himmelen er bare fantastisk.
KOs deg
God helg
Klem Tone

Namaste (jeo74) sa...

Himmelen blir aldri kjedelig nei :o)
Så fantastisk godt å hørra at du e så sosial og har det så bra. En blir sliten ja, men det gir positiv energi :o) Kosa deg masse videre med sosialiseringa di ;o)

Berit sa...

himmelbilder er veldig fasinerende. Enten det er en rød solnedgang, tåkehimmel eller uværsskyer.Det vakreste er solnedgang eller soloppgang. Jeg tar også mange bilder av det.
kjempekoselig at du treffer mange hyggelige personer, både gamle kjente og nye. Kos deg.

sjeroks sa...

Det var fantastiske himmelbilder, det skal være snickers og twist:D
Å se filmer og serier som du selv har lastet ned er en drøm. Da kan du se når som helst, å slipper å tenke på å levere tilbake leiefilmer, eller følge med klokken når det skal starte på tv. Og det aller beste: Du kan se FLERE episoder etterhverandre hvis du ønsker:D
Ønsker deg en nydelig fin uke
klem fra siri

Dorteas lille verden sa...

Tusen takk for hyggelige ord inne hos meg:) Nydelige bilder du har tatt:) ha en fin fifn kveld! Klæm

Snertne sneller og små nøster sa...

Nydelige bilder - jeg elsker himmelbilder jeg :-))

Godt å høre at ting går bedre - det virker som om du har mange rundt deg som bryr seg :-D

Kos deg på takfest - klem Siv

Franske drømmer sa...

Skjønneste vennen min- nå har jeg kost meg lenge med de siste innleggene dine.
Jeg er såå glad for at du har det bedre!! Bruk tiden til hjelp :-)
Er ikke litt overrasket over oppmerksomheten du får av det motsatte kjønn engang- du er vakker!!! <3 <3
Glad for at du fikk kjøpt deg noe du ønsker deg for gavekortet ;)
Nå gleder jeg meg til å komme på middag ;-) hehe!
Ha en fin kveld, snuppa!
Klemmer

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!

Koselig å høre fra deg igjen,håper alt er bra med deg:)

Takk for fine ord:)

Vakre bilder du har tatt:)

Nyt dagen og snart helg!

Klem Linda:)

MissMette sa...

Nydelige bilder, Maria Isabel :) - og så koselig å titte inn her til deg igjen ღ Glad å høre at du har det bedre, ikke noe som gleder mer ღ søte deg... Kos deg og nyt livet, og ta tiden til hjelp ღ Største klemmen til deg min venn ღ ღ ღ
Mette :)

June Helén sa...

Så absolutt enig i at himmelen aldri blir kjedelig! Og tusen takk for kommentarer på bloggen min! =) Og du? Du har da absolutt gode sjanser i værbilde-konken til VG du da! Bli med=)
Klemmer

Misemor sa...

Vakkert!

1 Prins og 2 Prinsesser sa...

Så fine bilder,
huff jeg leste nede her, håper virkelig at du har det bra nå.
nydelige bilder av deg her også:)
Ha en god helg! Klem

Ulla-Bella sa...

Flott naturbilder. Det er helt utrolig hvor vakkert det kan være noen kvelder:) Høres ut som du har en travel, men god tid:)