torsdag 9. august 2012

Til fjellheimen det bar..

sommeren 2012 :)


Har da hatt 2 virkelig flotte uker på hytta!! Kost meg masse med familien, og faktisk hatt en del dager med sol :) Så fått litt sol på kroppen!! Ikke at jeg hadde noe valg, folk hadde begynt å si jeg lignet et spøkelse av meg selv, og at de aldri noensinne hadde sett meg så blek, så følte jo jeg MÅTTE sole meg, haha :) Men da er det godt jeg liker det og da ;)

Alltdi kjempekoselig stemning på hytta, på kvelden er det ALLTID tente stearinlys, uavhengig av hvilken årstid vi er i. Dessuten er det jo alltid litt kaldere på fjellet på kvelden, selv om det er sommer.Fikk smake litt eksklusiv mat på denne turen :) En FRYKTELIG dyr rogn.. så da MÅ man jo smake!!! Og en FRYKTELIG dyr andelever.. altså foie gras, som hadde leverpostei konsistens. Rognen var god med mye mer salt enn den vanlige man får i butikken. Foie grasen syns jeg var kjempe god, som å spise en veldig fersk leverpostei, hehe :) Nå er det sikkert mang feinsmeckere som vrir på seg, haha :D


Fikk også prøve helt fersk foie gras.. som ble stekt der og da! den første biten som var mest stekt var veldig god.. men det var en ganske stor bit.. og midt inni var den litt bløt... need I say more.. så jeg klarte bare spise halve av den så svært eksklusive retten :S


Ellers som dere kan de på bildene har jeg kost meg med masse god mat!! Men faktisk klart å ikke legge på meg et eneste gram, snarere gått noen gram ned ;) Så veldig fornøyd med det :)
Vi var jo velsignet med masse godt vært denne gangen!! Så fikk vært mye ute, både for å ta bilder og for å nyte go'været :) Var heller ikke plaget med så uhorvelig mye insekter til en forandring :) I år fikk jeg nesten ikke myggstikk sammenlignet med i fjor, hehe :) I år fikk jeg bare enda flere fregner, hehe :D


Sol ute, sol inne, sol i hjertet, sol i sinnet!! SOL BAAREEE SOOOL :D


Så nå føler jeg at jeg har kommet hjem med ny energi :) Truffet nye og "gamle" venner! Hatt det ganske gøy i det siste :) Og har planer fremover om både det ene og det andre, så sykdommen kan bare gå å legge seg.. og når det er sagt kommer det sikkert å biter meg i rompa senere, haha :D Men må jo bare utnytte de gode periodene til det fulleste, og det føler jeg virkelig jeg har gjort i det siste :)

Så selv ikke mennesker, som har behandlet meg dårlig og løyet for meg i mange herrans år, skal få trøkke meg ned!! Viser bare hvor lite verdt det menneske var å bruke tid på! Og nå har jeg det bedre enn på lenge! I humøret i hvertfall ;) Det å vite at man ikke lenger trenger å lure på om folk du er glad i lyver for deg, er en utrolig stor byrde som er løftet fra mine skuldre. Det er ærlig talt ikke en byrde noen burde oppleve, men skulle man oppleve det over lang tid, slik jeg har gjort (og prøvd å leve med det), så er det noe med å reise seg, børste av seg møkka og leve et så godt liv som overhode mulig :) Og foreløpig har statusen som singel bare vært positiv, noe jeg er veldig veldig veldig glad for :)

Jeg har nå i ettertid sett hvor mye fokus problemene det mennesket har skapt gjennom hele forholdet har fått, og selvfølgelig hvor mye fokus min egen sykdom har fått.. men det får jeg jo ikke gjort så mye med enda.. SÅ foreløpig nyter jeg å treffe mennesker.. masse vakre mennesker.. som man kan tulle og ha det gøy med!

Så til de der ute.. JA DERE!! Som får meg til å smile og le som jeg gjorde for mange år siden, og glemme at jeg i det hele tatt er syk, og gir meg masse oppmerksomhet, og som får meg til å føle meg som en fantastisk person, ja dere får meg til å glittre.. til dere sender jeg all min kjærlighet <3

Og ønsker dermed alle en fantastisk natt!!4 kommentarer:

Rebekka sa...

Så flott at det går bedre med deg :)
Glem mennesker som ikke vil deg godt, nyt de sommerdagene som er , og ladd batteriene. Vi trenger det nå som det går i mot vinter.
Ser ut som en herlig hyttetur med masse god mat. Kjenner jeg blir sulten av og se bordekkingen :))))
Ønske deg en fantastisk fin dag vennen :)
KLem

Tonemor sa...

Så godt å høre at du har fått ny energi. Høres ut som om du hadde veldig godt av den hytte turen.
God helg
Klem Tone

June Helén sa...

JAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! SÅ deilig å lese bloggen din nå, Maria! =) LEV LIVET<3<3<3 Ser ut og høres ut som om du har kost deg masse et par uker, fortsett med det! Ah, lykke! <3 U smile - me smile!

Berit sa...

Bra at du er fornøyd med fjelloppholdet. Jeg syns ogås det var veldi bra. Vi hadde mye bedre vær enn mange andre.
Herlig at du føler deg mer ovenpå,og det er godt at gamle og nye kontakter er gjenopprettet/opprettet.
Nyt de gode dagene og samle krefter ,kos deg med de positive menneskene.
stor klem fra mamma