fredag 20. juli 2012

Tur i nærområdet :)

Jeg har vært så heldig å bli dratt med på en tur i nærområdet her jeg bor, det er sånt gode venninner gjør :) Men jeg trengte ærlig talt å komme meg litt ut :) Og fikk tatt masse bilder, så tenkte jeg skulle dele noen med dere :)

Sånn uavhengig av turbildene har jeg prøvd å ta et portrettbilde av meg selv.. det er søren meg ikke så lett når man ikke har kamerastativ altså, men dere kan få se resultatet! Trengte et nytt profilbilde til blant annet facebook, fordi nesten alle bilder av meg er med the one who shall not be named ;)
 Så tenkte jeg bare skulle ha et skikkelig bilde dryss denne gangen :)Her er en liten del av Akerselva, som er rett ved her jeg bor!! Kjempekoselig!! Og det pleier å kry av ender.. Og de svømte rett mot oss, de er ganske vant til å få slengt litt brød og diverse til seg, men hadde desverre ikke med brød denne gangen :(


Aner ikke hva slags blomster dette er, men så ut som de tilhørte de slyngplantene som var over hodet på oss :)
Under her ser dere jeg prøvde på et portrettbilde, men jeg har desverre ikke så lang arm, så ble litt nærmere enn jeg hadde tenkt.
Føler fortsatt ting går bedre!! Tenker fortsatt mye the one who shall not be named, men han kommer alltid til å eie en helt egen plass i mitt hjerte!! Sånn er det jo når man virkelig har elsket noen :)
Så tenker at jeg bare tillater meg å ha et litt svingete følelsesliv enn så lenge! :)

Men prøver å tenke fremover, og se positivt på tilværelsen :) Må jo si det har hjulpet mye å få en del oppmerksomhet fra det motsatte kjønn! Jeg som tenkte at nå kommer ALDRI noen til å like meg igjen!! Og i hvertfall ikke siden han andre gikk bak ryggen min med ei anna, bytta meg ut liksom!  Haha, så teit :S
Møter kanskje ikke mannen i mitt liv sånn med det første.. men tar ting for hva de er, og det er virkelig oppløftende med masse positiv oppmerksomhet :)
Men må si jeg legger merke til at det er lenge siden jeg var singel, er virkelig ikke vant til at gutter er så frempå og direkte, eller kanskje det bare er de som har tatt kontakt med meg som er det!?

Så nå er jeg ferdig og pakke og virkelig klar for å komme meg bort i noen uker!! Hytta here I come!! :) Jeg håper på sol og tar med meg bikini, haha :D Kanskje litt urealistisk, hehe :) Men nå har vi jo stamp da, så bikinien skal nok bli brukt :) Har med meg forskjellig håndarbeide, tegnesaker og maskina mi :) Så nå skal det bare nyyytes :)

Ønsker alle en strålende helg :) eller en strålende ferie for de som har det :)


5 kommentarer:

Vibbedille sa...

Fikk bare lyst å si;
DU er virkelig en NYDELIG ung dame!!

Når tiden er inne dukker DEN RETTE opp, bare vent å se-det venter alltid noe bedre rundt neste sving, noen ganger må man gå litt lengre, men HAN er der ;))

KOS deg og ha en fin ferie ;))

Go`klem fra Vibbedille ;))

Trines hobby sa...

Nydelig bilde fra Akerselva! Flott at det går bedre med deg, og så kjekk som du virker å være - er det ikke rart at gutta er frempå!!!Lykke til;)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Vakre bilder, ikke minst av deg. Godt å ha gode venner som stiller opp når livet butter litt. Ønsker deg alt godt du kan finne, skjønner at du har det vondt.

Tonemor sa...

Nydelige bilder.
God tur, kos deg på hytta.
Klem Tone

June Helén sa...

SÅ fine bilder Maria!! Ser du fant "streken" :) Hehe... Og kjempedeilig å høre at ting er litt lysere<3 NYT feriedagene på hytta du!! Det fortjener du virkelig :)
Masse klemmer<3