tirsdag 9. august 2011

Heisann Hoppsan :)

Vil bare starte hele innlegget med å beklage for at jeg har vært fraværende så utrolig lenge, og at jeg ikke har fulgt opp noen blogger i det hele tatt den siste måneden... legger meg helt flat!! Har vært veldig dårlig i en periode i tillegg til at det har skjedd både det ene og andre i livet mitt, trengte en liten pause fra alt. Men nå kjenner jeg for at jeg er klar for å komme litt tilbake igjen :)

Har nettopp kommet hjem fra en uke på hytta, det har vært kjempe deilig, men sola savnet jeg litt. MEN vi har fått kost oss masse tross dårlig vær. Spist god mat, hatt godt selskap, vært ute i naturen, pustet frisk luft og fylt på med energi. Jeg har heldigvis ikke fått mer enn 8 myggstikk i år, men fikk så klart et rett over det ene øyebrynet, som gjør at jeg føler meg helt skjev i ansiktet (skikkelig lækkert). Min kjære har fortsatt en uke ferie, men den skal vi kose oss hjemme med i år.

Har tatt noen få bilder i løpet av den siste tiden, så her kommer det noen få bilder fra hytteturen :)

Dette er et kveldsbilde fra første kvelden min på hytta, det var en sånn helt perfekt kveld, uten noe særlig mygg, og temperaturen var helt suveren, satt bare ute på terassen og nøyt den friske lufta.

Dette bildet ble tatt en av de siste dagene på fjellet. Det var helt spesielt, får desverre ikke frem på bildet hvor spesiell himmelen var denne kvelden. Det var rett før det begynte å tordne, og himmelen var delt i to, hvor den nederste var tåkete, dus og gul, og den øverste var i forskjellige blånyanser.

Her er jeg (!) :O) Usminket, med hår i tott, og i hyttemodus, hehe. Det er slik jeg ser ut, så hvorfor skjule det ;)
Mamma lagde deilig PAELLA til alle som var der. For dere som ikke vet det er jeg halvt spansk, og elsker spansk mat (merk: hjemmelaget tradisjonell mat, ikke sånt som man får servert på alle gatehjørner med pommesfrittes). Man kan lage paella på mange måter, denne varianten var også kjempegod :)
MOLTER!!!!! Jeg fikk plukket noen få molter, men ikke mer en 1 dl, haha.. de aller fleste var desverre fortsatt karte, men måtte jo plukke noen, siden jeg hadde gledet meg til det så lenge. Klarte å få til en dessert til 4 stk i hvertfall, hehe :) Har plukket noen få blåbær også som jeg har fryst ned, får se om jeg får til å lage et glass med syltetøy, det hadde vært gøy!

Vi fikk også besøk av ganske mange sauer i løpet av uka, de har bjelle rundt halsen, så man hører dem på laaaaaang avstand. Uansett morsomt for oss byfolk å få hilse litt på de lokale dyra :)

Her er sjølveste Oscar, mammas hund. Han er verdens særeste/gærne OG søteste bikkja i verden, og ja en hund kan være alt på en gang :D
Hadde egentlig ikke tenkt å legge ut dette bildet, men jeg bare måtte. Hvor gæren mamma har ikke jeg som driver å øver seg på å være lynavleder!!!!!???? Merk dere den litt (!!!!!) gråe (nesten svarte himmelen). Når man har bestemt seg for å male på taket, da maler man taket! Godt du hadde på deg crocsene da mamma, viktig med godt fottøy på taket!!! (???) Gale menneske :O)


Gleder meg til å sette meg ned i løpet av uka og se hva alle dere andre gærninger <3 i blogglandia har funnet på i løpet av sommeren. Håper alle har god helse, og at dere har hatt en fortreffelig sommer, som ikke er helt over enda :)

Og velkommen så utrolig masse til ny følger, HAPPY LIA'S, som har kommet i løpet av sommeren. Tar en titt innom deg så snart som mulig. Kjempekoselig at du har lyst til å følge min særdeles uhøytidelige blogg :)

VI BLOGGES PLUTSELIG :O)

13 kommentarer:

Solveig sa...

Hei Maria Isabel! Leste på bloggen din at du har hatt en dårlig periode - veldig leit. Håper det går bedre nå. Du har lagt ut fine bilder fra hytta. Paellaen ser magisk ut! Ha en fortsatt fin uke! Klem

Trines hobby sa...

Hei takk for besøk på bloggen, kjempekoselig! Håper du er i bedre form nå, bildene av stemninger på hytta var knasfine! Klem fra Trine

Berit sa...

Ja vi hadde en flott uke der på hytta. Alltid deilig der.

Lindas hobbyhjørne sa...

Hei :)
Takk for koslig kommentar :)
Det er lov å ta seg fri fra bloggverden litt, det skal jo være morro å blogge... ikke en plikt!
Ser ut som dere har hatt en fin sommer! MEN... for en gæren mamma du har :DDD
Ha en fin kveld, klem.

Berit sa...

hun er ikke så gæærn da !!!!!!
Jeg syns du er flott " in natura" og litt mer pyntet. Ha en super dag fortsatt !!!

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!!

Så gøy du vil delta på min lille gi vekk,masse lykke til:)

Godt å ha deg tilbake igjen her i blogglandia,og godt å høre at formen og blogg lysten er på vei tilbake:)

Så ut som en fantastisk hytte sommer:)

Gærne mammaen din,jeg er hysterisk redd for tordenvær,og slik kommer du aldri til å se meg hi hi!!

Usminket skal man være på hytta...er alltid det selv også:)

Nyt kvelden:)

klem linda:)

Line sa...

Takk for kommentar! Svarte på samma innlegget, jeg! Ser ut til at du har kost deg i sommer! =)

Jørn sa...

Åhhh... Så fantastiske bilder :-D

Ser du skriver at du ikke har vært helt i form, håper det går bedre nå :-)

Takk for morsom kommentar inne hos meg, og jeg liker ikke tanken på å møte deg i noesomhelst konsollspill..

Ønsker deg en strålende torsdag..

Stoooooore Klemmer fra Jørn

Hegeslilleboble sa...

Hei, kjekt å se deg igjen, og takk for hilsen hos meg. Håper du har det bedre nå! Flotte bilder fra hytta og av deg i hyttemodus:). Moren din må være gal ja, får hjertebank av det bildet;). Ha en fin dag!

Misemor sa...

Heisann. Velkommen tilbake i bloggeland. Noen ganger må man ta pause fra ting, alle som en. Håper du er restituert og klar igjen. =)
Ellers syns jeg du er fantastisk som du er, og tøff som viser ditt sanne ansikt, flotte jenta. Og du har en gæærn mor, ja, det tror jeg, hehe...
Klem fra meg =)

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine bilder.Molter nam nam.Vi å plukket et glass fult som skal spares til jul og multekrem til kromkaker.Kos deg masse å ha en riktig fin helg videre.Klem fra Bodil.

Heidi's hjørne sa...

heisann Maria. Jeg trodde jeg hadde skrevet her inne, men det kan jeg ikke se at jeg har gjort. Fint innlegg med masse fine bilder. Ikke noe trivelig når en ikke er i form, også skjer en masse annet, som ikke er trivelig ved siden av. Jeg håper alt er bra med deg, savner dine koselige innlegg, og kommentarer her inne, men mest er jeg bekymret fordi det blir stille :-) Trenger du en pause, så er det selvfølge og det aller beste at du konsetrer deg om deg selv, og kommer tilbake, når du føle for det. bare litt bekymret her :-))
ha en fin dag og en fin dag, om du er inne og kikker
Stor klem sender jeg iallefall

Franske drømmer sa...

Snuppa!

Fint å se deg her inne igjen ;)
Tenker ofte på deg, og at jeg skal sende deg en mail på fb, men jeg er helt elendig på å både skrive OG svare på mail. Jeg legger meg også helt paddeflat!

Kom til Sandefjord, og NEI, du skal da ikke inn på noe hotell, du er hjertelig velkommen til å sove her :-D Kan invitere Ælingen min (han med de hvite kromspringa, vet du;) også! ;)

Håper formen er bedre nå, vennen!
God klem