lørdag 25. juni 2011

Lørdags-shopping!

I dag har jeg vært ute å shoppet med min mor til tross for null søvn og lite energi, emn det er jo veldig deilig å komme seg ut av leiligheten når man klarer det, og når man ikke skal så langt hjemmeifra. Og det er sjeldent jeg kommer hjem uten noen verdens ting når jeg er ute å titter med mor, hihi :) Kjøpe flere ting, men det var særlig en liten ting jeg ble helt forelsket i :)

Er den ikke søt!? På bildet under har jeg lagt en kjærlighet på pinne ved siden av for å får frem størrelses forholdet :)


Denne lille herlige klokken er å få kjøpt på Åhléns.

Etter at jeg kom hjem har jeg bare slappet av, for min del tar det på å gå rundt å titte i noen timer, så sovnet på sofaen i et par timer :)

Jeg vet at noen sverger død over produktet jeg har avbildet under, nemmelig FJORDLAND mat!!! Jeg syns faktisk grøten til Fjordland er kjempegod, og når man er sliten en lørdagskveld, ja da er det godt å bare kunne slenge noe i mikroen. Før jeg ble syk, og både jeg og Lasse jobbet fulltid, må jeg ærlig innrømme at vi sikkert var kvalifiserte som sponsorer av Fjordland, rask mat i en hektisk hverdag :)


Nam Nam Nam!!! :D


Hva slags forhold har DU til Fjordland eller mikromat produkter??

Ellers vil jeg ønske alle følgere, og alle andre som bare titter innom en strålende helg videre!

I morgen skal jeg og mor ut på titterunde igjen, da er det marked på  "Blå" på Grünerløkka, har ikke vært der før, så håper det er bra, og fullt av mange rariteter :) Vi er tittoholikere, for vi titter faktisk mer enn vi shopper! Hadde vi hatt ubegrensede midler hadde sikkert leilighetene våres vært fyllt til randen med ting og tang (altså mer enn hva den allerede er, hihi ;).

Vil takke alle som kommer med så utrolig koselige kommentarer, er så koselig at dere tar dere tid til å skrive noen ord til meg! Prøver så godt jeg kan å titte innom dere alle :)
12 kommentarer:

Berit sa...

Hyggelig tur, med mye windowsshopping. Fikk allikevel endel ting med hjem. Bliur spennende i morgen, kanskje vi finner noe da også !!!!???

Namaste (jeo74) sa...

Eg har og sett på dei skjønne små klokkene :o)

Ferdigmat må te av og te ;o)
Det e ofte eg ikkje orke å lage "skikkelig" mat.

Eg har forresten vore på Blå, og der var det maaaaaasse flott. Blir sikkert ein bra dag :o)

Eivor sa...

Takk for koselig kommentar på bloggen min. Synes absolutt du skulle lære deg å strikke, det er slett ikke vanskelig og en veldig kjekk hobby. Du kan begynne med noen små ting først og så får du se hva du finner på etterhvert.
Ha en fortsatt strålende week-end. Her har vi våknet til nydelig solskinn

Ulla-Bella sa...

Så søt liten klokke. Ikke rart du måtte ha den:) Jeg liker også å gå rundt slik og snoke - synd jeg ikke fikk reist til Blå i dag, for hadde veldig lyst:)

Trines hobby sa...

Kjempesøt klokke! Her er det full aktivitet, jeg skal være fostermor for en 2 år gammel puddel i 14 dager.... huff alt den finner på av galskap! D blir nok ikke tid til middagskoking - får nok hive Fjorland i microen jeg også hihi!

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Supersøt klokke, hihi... ♥ Kjøper ikke så ofte Fjordland her, men det hender. Er enig med deg om at grøten er god. ;) Om du ikke kjøpte noe på Blå, så er det i hvert fall en opplevelse i seg selv å ha vært der. :)

Ha en kjempefin mandag videre Maria Isabel, kose deg ! ♥

Klem Anette

LykkeLise sa...

Hei søte deg:)

Klart du må være med neste år, hadde vært kjempekos å møte deg. Kjedelig å høre at du er syk..alvorlig eller?

For en fin shoppingdag du har hatt da:) Den søteste lille klokka da:)

Er ikke mye Fjordland her i gården faktisk...er kokk jeg se.. ;)

Klem Lise

Snertne sneller og små nøster sa...

Klokka var veldig søt da - skjønner at du ikke klarte å motstå den ;-)

Fjordland er det gemalen kjøper om han er alene her eller på landstedet, og så kjøper jeg risgrøt til litjtupp om gemalen er borte - ellers er det ikke Fjordland her i huset....

Ha det godt - klem Siv

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Hei, nå har jeg vært dårlig på å lese andres blogger i det siste (måtte ha en liten blogg pause).

Ser det er en stund siden du har blogget her, håper alt er bra?
Bra du har kommet deg litt ut, gå da å få shoppet litt.

Før barna kom var vi store fjordlands brukere, dyrt men godt.
Jeg elsker grøten!

gleder meg til å lese mere fra deg, klem

Franske drømmer sa...

så skjønn klokke, snuppa!
suuupersøt!!

Titter bare innom for å si at jeg tenker på deg, og håper du har det greit.. Du er velkommen til SFJ hvis du vil! :-))

Ha en fin fredag, da!
Stooor kos

Misemor sa...

Så søt klokke! =)
Har akkurat kommet tilbake fra ferie og sliter fortsatt med å få oppdatert bloggen min. Håper på en løsning snart, for det er så frustrerende!
Når det gjelder lappeteppespørsmålene skal jeg forsøke å svare så godt jeg kan.
Jeg syr først sammen lappene etter å ha vasket og strøket tøyet. Så stryker jeg ned sømmene på baksiden. Deretter legger jeg det oppå bakstykket med platevatt imellom. Bakstykket større enn platevatten som igjen er større enn lappedelen. Deretter bretter jeg bakstykket over mot retta og fester det til lappedelen. Hjørnene bretter jeg til så godt jeg kan og syr til for hånd, det ble penest, synes jeg. Håper dette hjalp.
Klem =)

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!!

Super sjarmerende klokke,kjenner godt til det at tomme poser ikke kommer hjem etter en by tur:)

Håper formen din er bedre,og at energien er tilbake:)

Nyt helgen:)

Klem Linda:)