tirsdag 7. juni 2011

Rolige dager i solskinnet..

Som vanlig litt seint ute med oppdateringer fra helgen ;) Denne gangen var det mor, stefar, Lasse, bikkja og meg som tok turen oppover til hytta. Bilturen gikk greit til tross for jeg er veldig ustabil i formen. Gleder meg alltid like mye til å dra på hytta, og denne gangen fikk vi vært der fra torsdag til søndag, deilig. Stakkars Lasse kom med bussen på fredag, som først hadde stått fast på bussterminalen pga arbeidere som sperret veien, deretter havarerte bussen, så totalt 2 timer forsinket, det er kjedelig når man skal hjem igjen på søndag!!! Vi hadde strålende sol under hele oppholdet, første dagen var det kraftig vind, så ble litt kjølig, men fredagen og lørdagen var praktfull!! Fikk bittelitt skille etter bikinoverdelen, og ble ikke brent, husket å bruke faktor denne gangen, hehe ;) Lasse, stefar og jeg la oss til steking i sola, mens hunden og mamma gjorde alt de kunne for å unngå den :)

Slenger med et lite bildedryss fra turen :)


Vår vakkre hytte, den gir oss så mye glede og ro, og muligheten til å bare sitte stille å høre på naturens lyder.

Så disse dødskule bildene på vei opp til hytta, var visst en Bendix treff rett i nærheten.


Vakkre Oscar, mammas Cavalier, som ligger i skyggen og tar en pust eller 100, hehe :)

Deilig mat og desserter på kveldene! NAM NAM!!!


Vi er så heldige å ha elven rett nedenfor hytta, vi hører den hele døgnet, virkelig avslappende.
Dette bilde har jeg bare satt ramme på, og ikke gjort noe med lysstyrke eller fargene! Dette bildet ble tatt klokken 03.30 om natten/morgenen, se hvor lyst det var! Var litt døgnville, hehe :) Det ble aldri helt ordentlig mørkt om nettene.


Uteområdet rundt hytta har sett ut som en byggeplass i flere år nå, men dette er første året hvor anekset og alt det andre er ferdig, så endelig kan man bagynne å plante litt. Foran hytta har vi fått lagt plantejord over massse store steiner. Det kommer nok til å ta litt tid før alt har blitt naturtomt igjen, men da får vi hjelpe naturen litt i gang. denne helgen planet vi noen få blå/lilla stauder og lavendel. Det er jo heller ikke alle planter som trives i denne høyden, man skal ha de med høyest hardførhet som er H8.I løpet av turen fikk vi besøk av en av mammas beste venninner og hennes mann, det var som alltid kjempe koselig. Og bare for å toppe turen fikk jeg god bedring gave (på bilde under)!!!!!! Den var så flott at jeg omtrent mistet munn og mæle, noe som ikke har skjedd  hittil i livet mitt, hihi ;)

For et vakkert perlearmbånd jeg fikk!! Mitt første perlearmbånd <3 <3 <3

Så kort oppsummert hadde jeg en kjempeflott tur!!

Det er flere som har spurt hvordan det gikk på Lillestrøm helseklinikk sist jeg var der, så tenkte jeg kunne fortelle kort om det. I første om gang ble det tatt noen flere blodprøver, for å sjekke hvordan det står til med immunforsvaret mitt og at ikke alt skyldes en svikt der, deretter er neste steg å henvises til Infeksjonsmedisin. Det kommer til å bli sendt henvisning til 2 sykehus, bare for å se om det ene går raskere enn det andre. Legen ville ikke risikere å gi meg kortison hvis jeg har en skult infeksjonssykdom, for DA hadde jeg blitt dårlig da. Så nå er det bare å smøre seg med tålmodighet igjen.. og ta en 4 dagers antibiotikakur for å se om det har noe effekt :D SÅ ble egentlig veldig glad, for nå skjer det i hvertfall NOE!!

Vil gjerne takke alle søte bloggere der ute, som legger igjen så koselige hilsninger på bloggen min, jeg blir så utrolig glad. Jeg får så utrolig stor glede av å drive med blogging når jeg nå bare er hjemme. Og føler jo nesten på en måte at jeg blir kjent med dere andre bloggerdamer og bloggermenn. Dere er alle så utrolig flinke og kreative, og mange er så vittige at jeg til og med ler høyt her jeg sitter :D
Vil oxo gjerne ønske velkommen til nye følgere, blir fortsatt overrasket over at folk vil følge meg, livet mitt og mine hobbyer.

Vil også si tusen hjertelig takk til damen med bloggen HOBBYVIMSA, som jeg var så heldig å vinne en flott Giveaway hos. Jeg ble helt satt ut da jeg fant det ut, det er jo så utrolig mange som melder seg på sånne giveaways, så trodde aldri jeg kunne vinne. Men uansett så gledet det helt inn i hjerterota, så takk igjen :D

Prøver å stikke innom alles blogger så langt energien strekker til :)

Håper alle får en strålende uke! Og håper alle har det bra!

21 kommentarer:

Berit sa...

Da trenger ikke jeg si noe mere. Du har sagt det meste. Fjellluft og stille lyder er helsebringende. Klem

Line sa...

Hei! Hvordan syk er du? :(
Håper du blir bedre snart!:)

Bente sa...

Tusen takk for hyggelige kommentarer på min blogg. Trodde jeg hadde lagt meg til som følger hos deg men oppdaget i dag at det hadde jeg ikke. Takk for dine tips om overgangsalderen:o)
God bedring!
Klem

Jørn sa...

Åhh.. Det så ut som et fantastisk sted å finne "roen".. Flotte bilder.

Ønsker deg en fin fin onsdag..

Store klemmer

Dorteas lille verden sa...

Herlige bilder! Helt supert å ha mulighet for å "stikke" en tur på hytta. Ro og fred,kos og avslapping:) Ha en fin fin kveld! Klem

Line sa...

Huff, jeg håper det kommer til å gå bedre framover, det der høres virkelig ut som et slit :( Det må være vanskelig å få dagene til å gå, også! Det er i alle fall fint å se at du ser noe positivt i det hele, da! Jeg tror absolutt det hjelper å ha vært igjennom noe vanskelig når man skal hjelpe syke mennesker :)

Ting går veldig bra med meg! Jeg er helt frisk, og egentlig bare plaga av allergi og atopisk eksem 70% av året. Men sol hjelper, og det er virkelig ikke et handikap av samma dimensjon som å være syk!

Håper alt bare går oppover med deg framover! :)

Store klemmer!

Misemor sa...

Takker for hyggelige besøk inne hos meg.
Har du lyst å være med på min GI-BORT, så ta en titt innom meg. Reklamerer litt slik siden jeg ikke blir oppdatert på bloggrollene rundt omkring. =) Klem Misemor

Franske drømmer sa...

Heei, verdens vakreste Maria Isabel!

Du er bare såå god, og legger igjen de fiineste kommentarene, gang på gang! Tuuusen takk!!

Takk for gode råd ang trappen-
det er virkelig pirkejobbing, og en liiiiten tålmodighetsprøve for en utålmodig sjel som meg :p
Men med ipoden i den dockingen (??), så blir det høy musikk, og jeg kan synge av full hals, og da går alt lekende lett ;) prøver å få malt litt innimellom slaga her.. var hos legen idag, og har en kraftig infeksjon i kroppen, og bihulebetennelse. apocillin kur i ti dager, fire piller om dagen. juhu! Rusegrava spesial, som helge ville sagt ;)

Etter at Helge fikk slag, var han en uke på nevrologisk avd i tønsberg, før han kom på rehabilitering i stavern. der var han i seks uker, og da merket jeg bedring på han fra dag til dag! fra å komme til stavern i rullestol, gikk det fire dager før han gikk med prekestol, en uke senere med hyrdestav, før han så klarte å gå selv etter en tre ukers tid etter slaget.
Fantastisk flinke folk der borte!!

Da han ble skrevet ut av kysta, ble han lovet en time fysioterapi om dagen.. Sånn ble det ikke, han fikk to timer i uken fra april til juni, så to uker til på kysthospitalet, for å så starte opp etter sommeren med en time fysio i uken.. Sånn var det frem til november, og etter det har han ikke fått noe mer fysio... velferdsstaten, sier du?? ;)
Helge hilser, og spør om vi skal dra til Spania alle fire, og feriere, og legge oss inn alle sammen for å bli kvitt alle plagene våre i en fei :p Hehe!

Kjenner meg bare såå igjen om det du skriver om pcos. Jeg har spilt aktivt håndball "hele livet", og trente minimum tre timer om dagen, og var fanatisk opptatt av kosthold. Var likevel alltid større enn "alle de andre". Da jeg var 17, ble jeg skadet på håndballbanen, og var ute av spill i nesten et år. Da kunne jeg ikke trene like heftig som før, og bare raste opp i vekt. Har ikke klart å få vekk de kiloene enda :-/ Men lavkarbo er visst veldig gunstig for oss pcoere! Jeg gikk ned 7 kg på en uke, og totalt 15 kg på to uker, bare ved å kutte kraftig ned på karbohydratene! Verdt å prøve ;)

Ha en fantastisk dag, vakre!!
Nyt dagen!

Klemmer

Mimmi sa...

Hei på deg:)

Bare en snartur innom denne gangen for å be deg titte innom bloggen min...tror det er noe til deg der:)

MIMMIKLEM:)

LykkeLise sa...

For et nydelig sted:) Er på sånne turer man virkelig får ro i sjela, og påfyll til å takle alle hverdagene igjen:)

Sjekk NIB. Glansdagen er i Oslo 25. juni. Kan kjøpe bill. på Billettservice:) Hadde vært gøy å treffe deg:)

Limonaden selger de her i byen på en kafe og noen interiørbutikker. Har den nok på Ultra også? Frisk og god, med kullsyre og ikke så søt. Finns flere smaker:)

Klem Lise

Franske drømmer sa...

du snuppa?

jeg svarer på innlegget ditt imorgen, når hue er mer med, men er du egentlig fra tønsberg...? jeg tenkte å søke deg opp på fb, og da så jeg ei med typisk spansk etternavn, og vi har tre felles venner ;) Margrethe, Pernille og Shira!

Ååå, nå håper jeg du er våken!!

Franske drømmer sa...

Ååå, være våken da, snuppa, jeg er bare såå nysgjerrig!!!

kimberlee.blogg.no sa...

Nydelig sted som kan finne roen.. Fine bilder:)

kimberlee.blogg.no sa...

Sånn, nå har jeg blitt følger inne på bloggen din:) Min følger er ikke borte, jeg har den på siden min..

kimberlee.blogg.no sa...

Merkelig:/ Kopiere adr min og prøve legge det inn " Min bloggliste" inne på siden din.. Prøv det.. Jeg klarte det å bli din følger uten problem..

Franske drømmer sa...

Åhh, dumming!!
Haha! Stakkars Maria Isabell Sanchez som også snakker spansk- hun skjønner nok ingenting når hun får venneforespørsel av meg :p jaja, vi har da ihvertfall tre felles venner ;p hehehe!

Fant deg til slutt, men du var ikke lett å finne der inne ;) Det går ikke an å søke deg opp... :s

Hvordan går det med rabarbrasyltetøyet? blir det gode greier? ;)

Helge ringte Sandefjord rehab idag, der han har gått til fysio, og der hadde han falt ut av systemet.. Heldigvis satte de i gang en hastesak på han, så han kommer seg inn i systemet igjen fortere enn fy. Han har riktignok ikke ville ha hatt noe særlig utbytte av trening nå etter jul pga synet da, men nå er det såpass godt at han vil kunne trene noe ihvertfall! :)
Er helt enig med deg, velferdstaten er noe de må ha i Dubai eller noe sånt ;)

Åhh.. Spania.. Ja takk! Har du mye kontakt med familie der, så det bare er å dra på besøk, eller pleier dere å feriere som vanlig turister når dere er der?
Jeg er bare såå keen på å flytte utenlands, du aner ikke!
Helst frankrike for min del, da ;) men Helge vil til Spania!

Vi skal til karibien i Januar,
og jeg håper bare så inderlig jeg kan klare å gå ned en del kg til da, så jeg om ikke annet kan føle meg vel i bikini. Jeg går i bikini når jeg er på stranden eller utenlands altså, men føler meg aldri heelt vel. Så hadde vært fint å gå ned bare noen kg ;)

Lavkarbo og lavkalori sammen ja, det har jeg ikke hørt om!
Kanskje jeg skal prøve det! Har du prøvd? Men er helt enig med deg heller lykkelig og stor enn ulykkelig og liten. Men, en mellomting, da hadde jeg blitt fornøyd! Er litt klisje, men jeg føler meg litt sånn"fanget i min egen kropp". Lite kos! Hvilke komplikasjoner kan oppstå under og etter en sånn operasjon? Har såvidt vært inne på tanken, men det er bare så vidt også. I min desperate søken på å finne trivselsvekten ;p

Ikke sett black swan, men brødrene mine har tror jeg. De har ihvertfall snakket om den ;) Kanskje jeg må se den?
Hva jobber du med i psykiatrien, egentlig? Sykehus, bolig...?
Vurderer sykepleien veldig selv ;)
må ta opp noen fag fra vgs, og ta siste året. hoppet av til jul... angrer litt nå, men jeg klarte ikke mer da. Men, er gira på å få meg en utdannelse, er ikke gira på å jobbe som assistent resten av livet ;)

Ønsker deg og din kjære en riktig god helg, snuppa!
Helge sitter og spiller wrestling på wii`en med min bror... Mannfolk!! Der forsvant den romantiske fredagskvelden! Selv har jeg vært på meditasjon ikveld- vi er en gjeng som mediterer sammen annenhver uke. fantastisk deilig!!

Klemmer i fleng

hobbyvimsa sa...

Hei snuppa!!

Nydelig hytte,så ut som en deilig og avslappende tur..Fine bilder du viser:)

Godt å høre at ting går denne rette veien får deg,godt å finne ut av ting.Håper du ikke må vente lenge på sykehus timen..

Ble så glad når en kan gi vekk en gave til noen som blir så takknemmelig:)<Herlig!!

Ha en fin ny uke:)

Klem Linda:)

Heidi's hjørne sa...

Heisann,
Håper alt er bra med deg om dagen- Det er stille i fra deg, og savner de koeslige meldingene dine. Håper det bare er at du har annet og gjøre, og at det ikke er noe galt som gjør at du ikke er her. Stor klem i fra meg,som savner deg :-)

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Hei,
Det ser ut som dere har hatt en kjempe fin og rolig tur sammen :)
Det er viktig å dra sånn bort fra alt sammen, få helt avkobling.

Håper formen din er bra<3

Når den dagen kommer , så får nok du også 3 nydelig barn.
Nå har du en nydelig kjæreste og familie, kos deg i dag.
Klem Anette

mimmi-leone sa...

Hytteturer er koselig og deilig med litt forandring.

Mange koselige bilder du viser.

takk for koselig kommentar fra deg!

Ønsker deg en flott dag.

Rebekka :o) sa...

Heisann :o)
Herlige bilder, elsker slike naturbilder.
Ser jo bare såååå koselig ut på den hytta.
Det blir fort varmt for hundene i finværet, men de som oss elsker jo varmen.
Ønsker deg en flott uke.
Klem :o)))