tirsdag 31. mai 2011

Loppemarked og regn.

Litt sein med innlegg om søndagen, men her kommer det :)
Var i ganske dårlig form på søndag, men klarte å dra meg inn på et loppemarked litt lenger oppi gata for der vi bor, hadde med meg mamman min og samboern. Det hadde vært loppemarked der dagen før og, så utvalget når vi kom (en halvtime før det stengte) var ikke stort. Men fikk rasket med meg noe stoff, og et par plagg som jeg kan bruke stoffet på, noen bokser, en pins. Jeg og mamma fyllte en hel bærepose med stoff og klær, og det kostet oss ikke mer enn 70 kroner, syns ikke det var så dyrt nei ;) Sa jeg at det var FØRSTE gang jeg var på et loppemarked, hehe :) Nå sitter det sikkert mange bloggedamer der ute å gisper etter luft, hihihi :D

Stoffbiter og klesplagg jeg kanskje kan bruke til noe.. vet ikke helt hva enda.. men tenkte at det var greit å samle opp et bittelite stofflager, sånn i tilfelle men får blog på tann, for jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har det helt enda i forhold til sying :S Men jeg blir jo veldig inspirert av alle bloggedamer som syr så flott hele tiden.
Fant denne lille heklede duken som passer helt perfekt til mitt lille runde hjørnebord :) Norgesglasset fant jeg på et marked senere på dagen som vi bare plutselig kom over.


Denne boksen var det min kjære som plukket ut, selv om det er lenge til jul, men da kan vi jo glede oss til å ha kaker i den :)


Jeg fant denne... jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg bare måtte ta den med meg, vet ikke helt hva jeg skal bruke den til.. hmmmm =/


Etter loppemarkedet kjørte vi litt rundt, eller rettere sagt samboeren kjørte litt rundt, han trenger å øve på å kjøre, alle som har førerkort husker vel hvordan DET var!!! Mamma var hovedkjørerlærer foran med førerlærlingen, mens jeg kom med et " NÅÅÅ kunne du ha gira" og et " PASS DEG FOR BIIIIIILEEEN!!!!!". Men fint at mamma tok hovedrollen når jeg ikke orker det. Men på denne runden havnet vi på Grünerløkka, der var det et marked gitt, så da måtte vi jo bare dit og :)
Sånn halvveis begynte det å HØLJE ned regn.. og der sto vi 3 med 1 paraply!!!! Så vi kjøpte en paraply ved den boden vi tilfeldigvis sto ved akkurat da, den var GRELL.. men mamma sa hu kunne ha det som en bilparaply, hehe :) MEN fikk jo kjøpt noe på dette markedet også, ikke det at det var så billig, for alt var faktisk ganske dyrt.


Syns disse rammene var kjempefine!!!! Syn bildene inni er så slitte at det drøsser av dem. Tenkte jeg kunne bruke de som rammer på noen av bildene vi har her i heimen :)

Syns disse øredobbene også var litt søte!! Så da måtte jeg jo kjøpe dem! Ser i ettertid at kvaliteten ikke var så bra, den ene er litt skeiv, men samboern har sagt han skal ta en titt og se om han kan fikse den :)))

I dag har jeg stort sett ikke gjort så mye... sliter med å sove, så er litt zombie for tiden. Formen er generellt ikke så god, så håper de på Lillestrømklinikken kan gi meg noen form for medikamentell behandling for infeksjonen.. endelig.. vi får se!! Skal dit i morgen (altså i dag tirsdag, for nå er det jo natta allerede) for å få de første resultatene på prøvene jeg tok, vet svaret på noen av dem, så spent på hva resten sier, og ikke minst hvordan legen stiller seg til resultatet (prøvene har vist det samme i 1 år og 7 måneder). GRUER meg med stooooor G!!! Er veldig spent!! Så håper alle, som ønsker det, kan krysse en finger eller to for meg, gjerne også noen tær :)))
Har faktisk ikke tenkt så mye på det i dag.. bare kost meg med å lese blogger og spise frukt :) Dere damer og menn i blogglandia er jo bare så inspirerende, og mange av dere er jo så vittige, ler høyt og alt jeg :D


Digg med nektarin og moreller!!


Ønsker alle nye følgere velkommen, håper dere kan trives her, hehe :) Syns det er veldig stas at noen vil følge bloggen min :)

Håper alle har hatt en strålende dag, og ønsker alle en fantastisk uke :)

Vi blogges plutselig!!! ;o)23 kommentarer:

Berit sa...

Ja det var en våt tur. Ikke så mye igjen av fine ting på loppemarkedet siden det var siste dagen. På Grunerløkka var det mer men dyrt og så er det jo måte på hvor mye mer man får inn i en full leilighet.Det blir bare spesielle ting.
Vi krysser fingre for tirsdagen. Tvi tvi. Ha en god dag.Klem

Lindas hobbyhjørne sa...

Du fikk jo mye fint ut av den våte turen da, blir spennende å se hva du lager av de fine stoffene dine med den nye symaskinen :)
Ønsker deg all lykke til idag, klem fra meg!

Snertne sneller og små nøster sa...

Masse skatter du kom hjem med :-) Jeg prøver desperat å bruke av stofflageret mitt - tør ikke tenke på å komme hjem med mer stoff :-)) Jeg har et par ganger vært på marked i Birkelunden når jeg har vært i Oslo, og der var det ganske mye spennende å se - var det der du var kanskje? Men ettersom jeg bor i Trondheim, var det minimalt hva jeg hadde med meg hjem ;-)

Jeg krysser fingre og tær for deg - klem Siv

Jørn sa...

Hei Miss M :-D

Takk for koslig kommentar inne hos meg, og takk for stensiltipset, har lagt persienneplanene på hyllen enn så lenge.. *kremt* ble for mye hvitt fant jeg ut.. Lampa er sprayet da, så blogger om den etterhvert - ble BRA!!

Så mye fint stoff du fant, du som er en kløpper til å sy finner lager helt sikkert noe fantastisk ut av stoffene. Øredobbene du fikk tak i så helt nydelig ut på bildet :-))

Klemmer fra Jørn

Trine - Franske drømmer sa...

Hei snuppa!

Hvordan går det med deg?
er formen bedre?
Tenker ofte på deg, men har hatt liten tid til å inn å kose meg i blogglandia om dagen :/

På mandag var bestekompisen min (jørn, som har kommentert over her :p) og jeg på en helt fantastisk bruktbutikk her i sandefjord, og vi fant bare såå mye fint!! gleder meg til å vise det frem ;)

Håper du har det bra, snuppa, og at du snart kan få litt hjelp! klemmer

hobbyvimsa sa...

Hei Maria Isabel!!

Ja visst dette var ditt første loppemarked så tenker jeg du har hatt en strålende dag,og fått blod på tann:)Blir nok ikke ditt siste...

Flotte skatter du fikk med deg:)

Jaaa jeg er hysterisk redd får ormer,kvalme skapninger syns jeg:)

Ha en fin helg!!

Klem Linda:)

Namaste (jeo74) sa...

Loppejomfru og altså? ;o)
Blir litt påvirka av bloggeverdenen? tihi :o)
Såg uhyre fint ut det underste blå stoffet syns eg. Masse du hadde fått med deg him gitt.

Tusner på takk for så fine ord, de varme mærr enn du ane...

Kjekt om du vil bidra te teppet mitt ja forresten. E litt sein her, men energien har ikkje heilt strekt te når eg har vore ferdig med syinga liksom. E ikkje heilt i form du heller forstår eg? Håpe de finne ut av det.

Hvis du vil sende lapp, så e det barra ein lapp altså, så det blir barra ein liten konvolutt. Ca 14 cm bred og valgfri lengde har eg vel sagt.

Anyways; skikkelig god helg te deg og dine snuppa :o)

Misemor sa...

Hehe, ikke alle blir like sjokkert over det, selv om det nok er ganske vanlig å se her i blogglandia at damene rett som det er tar en tur på loppis! Selv har jeg vært noen få ganger, men i min alder blir jo det ingenting. MEN regner med det blir flere turer etterhvert, for man får jo øynene opp for hvor mye fint det går an å lage av gamle materialer!
Lykke til på symaskina og god bedring!
Klem =)

Kristin Kreativius sa...

Lurer veldig på hvordandet gikk på Lillestrømklinikken! Jeg krysser nå fortsatt fingra og tærne jeg:)

Og du; de øredobbene synes jeg var helt nydelige!!!

Tusen takk igjen for de koselige kommentarene jeg får av deg! Du gjør meg så glad:)

Nå håper jeg alt er bare med deg:) Og så ønsker jeg din kjære lykke til med øvelseskjøringa. ...godt å vite at vi er fler som 'bare' er lærlinger enda!

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Det var mye fint dere hadde funnet på lpppemarkede, kos å lese at du har et så bra forhold med din mor :)

Håper det gikk bra med prøvene dine, krysset fingerene for deg<3

Er så kos å få innlegg fra deg på bloggen min!
håper dere også får en NYDELIG dag sammen i dette fine været som er i dag.

Klem

Anita sa...

Så mye fint du har funnet da:)
Havna tilfeldigvis inn på bloggen din, så da må jeg jo legge igjen en liten hilsen:)
Kjempekoselig blogg:)

Grønsdal Gård sa...

Så masse fint du har fått tak i. Bilderammene var helt herlige! Som du skriver, synd bildene drysser :(
God helg!

Trine - Franske drømmer sa...

bare innom for å ønske deg og Lasse en herlig helg!
Håper alt er bra med deg og dere!

Store klemmer

Trine - Franske drømmer sa...

Godt du om ikke annet får hjelp da, selvom jeg synes du må vente unødvendig lenge! Velferdstaten osv.... ;) Skjønner ikke at det kan ta så lang tid, jeg!
Jeg skal sjekke lungene mine, for en lege på sykehuset mener at jeg ikke får tilstrekkelig med oksygen, så jeg er også sendt videre til utredning. 8 måneders ventetid... flott, hva? ;)

Det går fremover med Helge, heldigvis. Han kom seg veldig bra etter slaget, ikke noe Kognitive utfall eller noe, men han ble jo helt lam i venstre siden. Halter bittelitt når han går, og han er ikke like sterk i venstre armen (han var jo selvfølgelig venstrehendt! ;) . Det går fremover med synet også, men det tar fryktelig lang tid! Det gjelder å være tålmodig.. Men han selvhjulpen, klarer å gåturer på egenhånd nå osv, så da skal vi ikke klage. var værre i vinter når synet var helt svart!
Han tror selv at ila sommeren vil mye være gjort, og synet være helt tilbake igjen :)

Jeg må ned noen kg i vekt før vi setter igang med IVF. Gikk opp noen kg etter at Helge ble syk, og de sitter godt, gitt!
Men så fort jeg har klart å gå ned tilstrekkelig i vekt, så setter vi i gang med engang- jeg står nemlig først i køen ;) Hihi!

Så deilig å være på hyttetur, da!
hvor har dere hytte hen? :)
dere er vel knallheldige med været dere også da? det er jo bare helt fantastisk om dagen!!

takk for skjønne ord om verandaen vår! det begynner å komme seg der ute nå, sakte men sikkert :p
Hihi, har ikke sett noen marihøner i marihønehuset, og skjønner ikke heelt hvorvidt en marihøne skal forstå at det er et hus for dem ;)
Men huset er nudelig da, så marihønene er hjertelig velkomne om de skulle bestemme seg for å slå seg ned her hos oss ;) hihi!

Hvor i Spania har du familie hen?
Jeg hadde spansk på videregående , og kunne en del da, men myyye har gått i glemmeboken, gitt!
Vil gjerne ta det opp igjen, for eelsker språket, og Barcelona er Helge og min by ;)

Kos dere masse på hytta, snuppa, det fortjener dere virkelig!!

Klemmer til Miss M! <3

hobbyvimsa sa...

Hei snuppa:)

Takk for dine gode ord inne hos meg..

Her er alt bra med både mor og barn..Mor skal ned i vekt,men jeg får vel bare si at vi vokser begge to ha ha!!Det er vel et tegn på at vi har det godt begge to:=)

Håper alt er bra med deg,og at du har fått svar på prøvene dine..Helsevesenet i dette landet er ganske skakk kjørt!!!!det vet jeg alt om:)

Ha en fin søndag!!

Klem på klem:)

vintagepaintings sa...

Hei hei,
Takk for hyggelig kommentar hos meg for en tid siden ang. malingsteknikk:) Jeg bruker sjablonger for å trykke frem sommerfuglene etc. Ha en riktig god søndag! klem Solveig :)

Berit sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Berit sa...

Takk for hyggelig kommentar !!!!

Kort og Søm sa...

Jeg har ikke vært på loppis på mange år...altfor mange mennesker med litt for spisse albuer..(*ler*..iallefall var det det før i tiden.. :O)

Masse fint du hadde fått kjøpt deg!
Ha en fin kveld, og takk for hyggelige kommenatrer hos meg!
Klem :O)

LykkeLise sa...

Elsker loppis:) er jo skikkelig lykke å finne noen fine skatter, og det gjorde jo du:)

Tusen takk for alle gode ord du legger igjen, det setter jeg pris på:)

Nattaklem

hobbyvimsa sa...

Heisann!!

Gratulere som vinner av min gi vekk,håper premien faller i smak.Ble så glad når du ble glad;)

Håper alt er bra med deg:)

Her er stygt vær og da er min ledd gikts kropp stygg også:)Så her har det vært en dag uten at ting har blitt gjort. Håper på en bedre dag i morgen.Barna har det bra er blide og fornøyde og gror til hihi!!

Nattinatt:)

Klem -L-

Rebekka :o) sa...

Heisann.
Gratulere så masse som vinner av giweavayen, koselig med positive overraskelser i hverdagen.

Håper det går bra med helsen din, og at du blir fort frisk. Trasig å bli plaget med helsen i så ung alder.

Så masse fint du fant på loppis da.
Kjempeartig men nye gamle ting.

Ønsker deg en flott uke :o)))

Heidi's hjørne sa...

Så masse fint du har funnet på loppemarkerd, og på marked (nesten ikke misunnelig....) Moro med litt stoffbiter liggende når en syr, plutselig mangler en litt til en pynt, eller til lomme i kontrast osv osv... den boksen er alltids bruk for... til nåler.. trådsneller.. eller på kjøkken til krydder, oppvaskmaskintabletter osv..
Regner med at selv om det var første gangen din på loppis, så er det nok ikke siste gangen hihi
Håper formen din er bedre nå. Aldri moro å gå å hangle, og skrangle i dårlig form.
Sender deg en gooood, varm.bli bedre-klem