søndag 22. mai 2011

Syferdigheter forbedret med maaaange prosent!

Endelig har jeg kommet i gang med å bruke min flotte symaskin!! Mamma tok seg en tur i går, både for å vise meg hvordan å bruk maskina (og sy hjelp), og hjelpe meg med å komme videre med hardangersømmen. Resultatet ble 4 ferdigsydde sommerputer av MOI!! Må si jeg er kjempestolt!! For å sy puter, er ikke bare å sy puter!! Man må måle opp riktig, klippe riktig, og jeg som ikke skulle ha knapper eller glidelås, jeg måtte lære meg å lage brettekant. Ikke værst når man har brukt symaskin 2 ganger i sitt liv, for 15 år siden, haha XD


Min flotte symaskin som jeg fikk i julegave av min mor!! Tror nok ikke hun innså hvor mye jobb det ville bli for HENNE, hihi :o) Men nå vet jeg hva undertråd og tråkling er også!! Lasse etterlyste en batmandrakt til seg selv... Øhh.. tror jeg venter litt med det :S

Min vidunderlige sommerputer!! Jeg syns nok de er litt ekstra fine bare fordi jeg har laget dem, hehe :P Jeg er egentlig veldig glad i den litt romantiske (med gotiske innslag) stilen, men i og med at stua mi er litt fargløs, og vi stort sett ikke har noen stil, i og med at vi har arvet det meste vi har av møbler, så syns jeg det for en gangsskyld var alright med litt farger ;)


Takk, mamman min, for at du var så snill å hjelpe meg med mine prosjekter :) :) :)

Resten av lørdagskvelden besto i hjemmelaget pizza, som min kjære hadde ønsket seg, og Panacotta med vaniljesmak til dessert, NAM NAM!!! ;)

I dag, søndag, har vi bare dratt oss på sofaen! Lasse har testet ut koseverdien til putetrekkene mine, som jeg antar er godkjent, i og med at han sovnet med dem, med stor ZZZZnnnorrk :D :D (Han er så søt der han ligger atte ).Nå skal vi vel snart spise restene av gårsdagens pizza og bare kose oss!! Hjelper litt ekstra å tenne masse stearinlys når det er så dårlig vær ute :) Selv om jeg personlig elsker lyden av regn når jeg sitter under et teppe, eller når jeg skal sove, for da sover jeg kjempegodt :)

Kjempemorro at jeg har fått flere følgere, velkommen skal dere være!! Prøver så ofte jeg kan å stikke innom alle på blogglista mi (som begynner å bli laaaang). Er så imponert over alt det kreative folk finner på her i blogglandia, blir kjempe inspirert! Tusen takk for alle de kjempehyggelige kommentarene dere legger igjen, blir så glad jeg :D

Ønsker dere alle, nye og gamle følgere (og andre som titter innom), en fantastisk god søndag :D

29 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Kjempefine puter! Så flink du har vært!
Du fikser nok en Batmandrakt snart og, tenker jeg:-)

Klem

Dorteas lille verden sa...

Hei! Superfine puter:) Takk for gode forslag inne hos meg:) Skal jamme tenke på å bruke en av kassene til å ha blomster i, evt plante urter...:) Ha en fin fin uke! Klem

Anonym sa...

Putene er kjempefine,jenta mi! Gleder med til Batmandrakta du skal lage! :)

Line sa...

Flott å se at du har kommet i gang! :) Heldig du er som har fått symaskin, det står på ønskelista mi, og.
Også lurer jeg på om jeg kunne ha sniki meg til oppskrifta di på panna cotta? Når jeg prøver å lage, blir den alltid for stiv og smakløs. Den smaker egentlig gelatin-pudding med en undersmak av vanilje. Noe som sjeldent er spesielt godt (eller vondt :P ).

Lykke til med syinga videre, du inspirerer meg til å starte på noen prosjekter selv!

Lasse sa...

Putene er kjempefine,jenta mi! Gleder med til Batmandrakta du skal lage! :) Klem

Heidi's hjørne sa...

Så moro at du har kommet i gang med symaskinen, Og for noen herlige puter, i flotte stoffer som du har laget- Gleder meg til å følge med deg i fortsettelsen. Og tusen takk for koselige kommentarer inne hos meg. jeg har vært på campingen, uten nett i helga, men kommer sterkere tilbake med kommentarer, etter en god nats søvn. ha en fin ny uke. Klem

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Jeg har så lyst på symaskin, har heller ikke brukt det ca 15 år siden.

putene ble kjempe fine, stå på! :)

Klem Anette

mimmi-leone sa...

Så fflink du har vært, kjempefine puter!

Likte så godt stoffet på den første puten.

Lykke til med flere syprosjekter, dette må jo inspirere til å sy mer.
Når resulatet blir så bra.

Klem

Namaste (jeo74) sa...

Flinka!
Så nå e du i gang du og :o)
Eg e blitt litt hekta sjøl, og det e jo ikkje lenge si eg begynte :o)

Har ikkje vore i form si Retromarkedet da, så det e ei stund si siste syøkt.

Blir spennande å følga med videre. Oss syjomfruer må jo holde samen ;o)
Så du slite allerede med å følge opp alle ja? Eg har gitt opp, for det e jo så maaange flinke her inne. Eg har heile tida prøvd å svare på kommentarer da, men sliter der og eg nå... :o(

Så du har blitt utsatt for identitetstjuveri du og?
Skikkelig ekkelt syns eg :o(

Berit sa...

Ja jenta mi syns du har blitt veldig flink. Øvelse gjør mester har jeg alltid sagt til det kjedsommelige. Men det er så sant. Dette er bare starten på et langt liv med produksjon av forskjellige ting. Hadde aldri trodd du skulle bli like hekta som meg . Lykke til ,med alt, fremover.

Fragmenter sa...

Hei! Takk for koselig kommentar inne hos meg:-)
Ja, er det ikke gøy å sy?! Jeg fikk også en symaskin av mamma, og startet med HELT blanke ark. Men nå har jeg helt dilla:-)
Klem, Elin

Trine - Franske drømmer sa...

Skjønning!

Takk for koselig hilsen :)
Så utrolig fine puter! Så flink du er!! Hihi, ja, jeg holder med Lasse, og synes ABSOLUTT han fortjener batmanndrakt ;) Når du først er i gang, syr du Hello Kitty kostyme til meg?? ;-)

Ingen i Helges familie har hatt slag, men han har diabetes type 1, og legene konkluderte med at det var årsaken til slaget. han har tidligere operert begge øynene, og ble blind på venstre øyet, også som følge av diabetesen. To ganger etter operasjonene, har han fått blødning på høyre øyet, det øyet han ser på, og blitt helt blind i noen måneder og blitt satt helt ute av spill. Han fikk en ny blødning på øyet i romjulen, og da pga blodfortynnende medisiner har gikk på for å unngå nytt slag... :S Så jada, vi er godt kjent i helsevesnet, og har aldri noen gang følt at vi har blitt tatt så på alvor og prioritert som igår. Da Helge fikk slag, og ble sendt på akutten i Tønsberg, tok det fem timer fra vi kom til det kom en lege. Han haltet inn på legevakten, og da legen omsider kom inn på akutten, så var han helt lam i hele venstresiden.

Ang pco`n, så er menstrasjonen min nå nogelunde normal (det tok flere år før den ble stabil), og jeg fikk pergotime, et medikament osm skal stimulere til eggløsning, men fikk ikke EL selv etter triple kurer... ;) Moro, hva? ;) Vi får satse på at 2011 er vårt år ;) evt 2012 ;)

Håper dere har det bra!

Store klemmer

Lady E sa...

Så utrolig finte de putene ble, hvordan gjorde du det med åpningen? Prøvd meg selv på noen puter, men jeg skjønner at det ikke er bare bare.. Så kjempe WOW til deg som klarte det så kjapt! =D

4 hele dager igjen til termin så ganske nært, selv om det føles så fjernt. Men da er det ivertfall fint og kunne fylle tiden med noe kreativt =)

Ha en strålende dag.

sjeroks sa...

Fantastiske puter:D
Takk for kjempe koselig kommentar på bloggen min:)
kjempe fin blogg du har:D

Klem fra siri

Trines hobby sa...

Gratulerer med symaskinen og de flotte putene du har sydd! Takk for besøk inne hos meg:) En UFO er et "uferdig prosjekt" (damene applikerte jeg for hånd for 2 år siden) og et lite tips til deg: det finnes tråkleSPRAY så slipper du å sy for hånd, altså fort og greit! Ha en kreativ kveld:)
Trine

MissMette sa...

Hei Maria Isabel :)
Tusen takk for koselig kommentar
hos meg ღ Jeg skal komme tilbake
til blogganbefalinger om en liten
stund på bloggen min. Tenkte å
lage fast en gang i måneden eller
noe slikt :) NYDELIGE puter du har
laget, herlige farger... Skulle ha
gjort noe slikt jeg også, men får
aldri tid til å sette meg ned foran
symaskina :) Kanskje til høsten...
Ønsker deg en kjempeflott kveld.
Stor klem fra Mette

Heidi's hjørne sa...

Heisann
Og tusen takk for koselig kommentar. Tenkte jeg skulle prøve hos deg her, med å fjerne den avhakingen, så dette er en test :-) Fungerer det kommer jeg plutselig tilbake med mer :-)))

Jørn sa...

Oioioioioioioioioi! Jeg er imponert. Så fine de putene dine ble. -og som jeg skrev til deg før, jeg skjønner ikke at det er fysisk mulig å holde på med hardangersøm.. Så jeg tar av meg hatten *tar av seg hatten*

Så spennende arbeidsplass du har, jeg for min del er veldig interesert i barn, så min "drømmejobb" blir som saksbehandler i barnevernet. Ellers hadde jeg kanskje prøvd å søke praksisplass der du er.

Nå er endelig eksamen ferdig :-)) HURRA!!

Ønsker deg god helg

Fredagsklemmer fra Jørn

hobbyvimsa sa...

Heisann!!

Nydelige sommer friske puter,du er flink:)

Nå kan du bare nyte synet av jobbendin:)

God helg!!

Klem linda:)

Lindas hobbyhjørne sa...

Så snill mamma du har, får en flott symaskin du har fått!
De putene dine var jo bare lekre, helt nydelige farger !
Ha en god dag, klem.

Misemor sa...

Heldige deg! Jeg gav også min datter denne maskina i gave, hun har ikke brukt den ennå. Skal tipse henne om bloggen din, så får hun nok inspirasjon til å begynne, for de putene ble jo helt fantastisk flotte! =) Etter litt trening vil du nok gå i gang med Batman-drakt også, tenker jeg. =)
Klem Misemor

Solveig sa...

Så fine puter du har laget! Jeg heier på deg!

kimberlee.blogg.no sa...

Du er flink:) Putene ble kjempefine.

hobbyvimsa sa...

Hei igjenn!!

Festen var vellykket i går,men dagen i dag har vært slisom hihi!!

Ha en flott ny uke!!

Klem Linda:)

Heidi's hjørne sa...

Tusen. tusen takk for got råd, Det ser ut til at det fungerte hos meg. Deilig å kune komme inn å kommentere igjen
Håper alt er bra med deg, og at symaskinen durer i vei. Klem... og en kjempeklem til :-)

Line sa...

Heihei! Jeg svarer på dine kommentarer på blogginnleggene mine i samma kommentarfelt, jeg!

Ha en fin uke! :)

hobbyvimsa sa...

Heisann!!

Ja stakkars våre menn som må leve i et rosa hjem hihi!!!

Ha en fin uke!!

Klem linda:)

Anonym sa...

SÅÅ FLINK DU ER!!! :) Putetrekkene var utrolig fine!!! ♥

Hegeslilleboble sa...

Flotte, flotte puter!! Likte veldig godt stoffene du har funnet. Så flink du er:).