onsdag 4. mai 2011

Hobby stæsj innkjøp er alltid gøy!

Snille mamman min var så snill å ta meg med til nærmeste hobby butikk for noen dager siden, som i mitt tilfelle er Panduro. Der har i hvertfall ikke jeg problemer med å bruke penger *kremt, kremt* ;o) Kjøpte litt av hvert, og bidro til hobby stæsj samlingen min.

Noen fine stoffbiter jeg fant, tenkte jeg skulle prøve ut den nye symaskinen min, og lage noen nåleputer, grytekluter eller noe annet jeg eventuelt kommer på.


Fant en kjempesøt bitteliten koffert, vet ikke helt om jeg skal male eller prøve meg på Decoupage, men en av delene blir det. Så da må jeg vel skaffe meg decoupage stæsj også da (enda en grunn til å dra tilbake til hobbybutikken, hihi) :D


Trengte nye pensler for blant annet å prøve meg på rosemaling når ånden kommer over meg, bestemoren min var kjempeflink til å rose male, noe som gjorde at jeg selv fikk lyst til å prøve. Sjablonger har man alltid bruk for :) :) :)

Vanligvis når jeg har litt emr energi er jeg veldig glad i å male, gikk på tegning, form og farge i 3 år, selv om det begynner å bli en liten stund siden. Dette er en teknikk jeg har sett i bruk, men som jeg ikke har brukt selv. Man maler to lag med forskjellige farger, så tar man å stryker et lag med crackle glaze over de to lagene, da vil det øverste laget sprekke (små sprekker), slik at fargen under vil synes. Man må heller ikke ha en annen farge under en hvit. Poenget er å få det til å se eldet ut, eller bare for å bruke flere teknikker i samme bildet. Denne teknikken kan jeg også bruke på den lille koferten hvis jeg velger å male den.


Noen som har noen forslag om hva jeg skal bruke disse gjenstandene til??? Hva skal jeg bruke stoffene til?? Hva skal jeg gjøre med kofferten?? Tar gjerne imot tips :D Greit å få hjelp av andre til å jumpstarte fantasien, når den er litt i dvale :D

Ønsker alle en fortsatt god onsdag :)

Klem fra mæi :D


10 kommentarer:

Namaste (jeo74) sa...

Alltid kjekt med hobbystæsj ja :o)

Det e faktisk retro tapet eg har laminert, og eg har brukt lamineringsmaskin. Lånte på jobben :o)

Du kan jo sy bokmerker og da, det kan nok ikkje værr vanskelig :o)

Berit sa...

ja eller grytekluter . eller skoposer, eller håndarbeids nett.

Berit sa...

fine stoffbiter du fant

Namaste (jeo74) sa...

Markedet e i Haugesund forresten :o)

mimmi-leone sa...

Så koselig at du har lagt deg til som følger, velkommen skal du være!

Så mange fine ting, blir spennende å se hva du lager.
Kjempesøte stoffer.
Jeg har en liten koffert hjemme som jeg bruker til oppbevaring av blader, nå er kanskje din for liten til det, men sikkert fin til å oppbevare andre ting i.
Hvis du liker å tegne og male, kan du jo gjøre det på den.

Ønsker deg en god dag med hilsen fra Mimmi-Leone

Ulla-Bella sa...

Så mange fine ting du fikk kjøpt:) Stoffet hadde jo passet ypperlig til en sommerveske.

Trines hobby sa...

Takk for besøk på bloggen min og velkommen som følger! Stoffene dine kan ble en lekker sommerveske, en løper eller kanskje en ny toalettmappe? Svar på spørsmålene du stillte på bloggen min er: jeg har sydd alt på maskin, bare prøv - det er ikke så vanskelig som du tror! Lykke til!
Trine

Kort og Søm sa...

Så mye fint!
Likte spesielt godt stoffene du har kjøpt.
Hilsen Fredrikke

Heidi's hjørne sa...

Tusen takk for besøket, og koselig melding inne hos meg. Og kjempekoselig å ha deg med som følger. Jeg har vært litt treg til å få lagt meg til her inne. Men koselig blogg du har, og gleder meg til å følge deg framover
Ha en fin dag
klem

Lisa sa...

Gøy gøy gøy! Det blir nok noe bra du lager! Gleder meg til å se! Fortell meg hvordan det går med cracle glaze'n! Jeg fikk det ikke til! Og skjønte ikke hva du mente med hvitt... Lykke til! Klem