onsdag 21. september 2011

Jeg har ei forlatt blogglandia :)

Heisann Hoppsann allesammen. Tenkte jeg skulle legge ut et lite innlegg i dag, bare for å si at jeg er i live :) Også vil jeg takke for alle de kjempekoselige meldingene deres, det er så utrolig koselig med så utrolig varme ord i en ganske slitsom og vanskelig periode. Jeg har endelig hatt time på Ullevål hos spesialist, men som mange sikkert vet så tar både prøver og byråkrati lang tid!! Så har stort sett vært sengeliggende de siste 2 månedene.

MEN...!!!! Det betyr ikke at man ikke har klart å få gjøre bittelitt innen håndarbeide og hobby, må jo ha noe å gjøre de dagene jeg har det greit :)


Venninna mi skal snart gifte seg, den store dagen er bare om halvannen uke, og i den sammenheng har jeg lagd en liten ting til henne, eller det tok litt tid, men syns nå selv det ble bra :) Alle kjenner jo regla om "Something old, something new, something borrowed, something blue and a sixpence in your shoe". SÅ jeg fant et lite speil med bilde av Marilyn Monroe som something new, en liten håndlagd ring med blå dekor (fra markedet på BLÅ), og.... la piece de la resistance.... lommetørkler fra 50- tallet (lagd i Sveits, fant de på EPLA.no). Lommetørklene går som something old.. OG borrowed... altså.. hun kan låne de på ubestemt tid, hehe ;) Og tilslutt fikk hun en dansk 1 krone som symbol på en sixpence :) Alt dette måtte jo selvfølgelig ligge i noe, så da dekorerte jeg likegodt en eske i samme slengen ;) Legger ved noen bilder :)Boksen ble kjøpt på Panduro, den var opprinnelig i brun papp. Jeg malte den med hvit hobbylakk (blank). Festet silkefòr, med silkebånd øverst inni esken.Dette er de vakkre lommetørklene fra 50-tallet :) Heldigvis for meg kom det fler enn 3, så da beholdt jeg et par selv og, hihi <3Lokket er også malt med hvit hobbylakk. Trykket forsiktig hobbylakk i sølv over relieff delen. Dekorert med klister perler og diamanter fra panduro. Rundt kanten av lokket har jeg limt på blonder, med et lite perlehjerte på hver side.


Må si at jeg selv syns den ble kjempefin, særlig siden det er første gangen jeg prøver meg på noe sånt :)


Min kjære mamma har også klarte å lære meg å hekle bestemorruter, ikke det at jeg klarer å tyde hekle oppskrifter, for dette gjør jeg kunne etter hukommelsen, hehe ;) Men det er da en start :)

Håper alle i blogglandia har det bra, jeg har ikke kommentert så mye i det siste, men jeg titter innom dere engang iblant. Dere er utrolig kreative og flinke allesammen, dere er flinke til å inspirere andre, i hvertfall blir jeg det :D Vi blogges :)9 kommentarer:

Berit sa...

"Brude esken" var veldig flott. Bildene viser egentlig ikke helt hvor fin den ble.
Bestemorslappene er flotte. Du har jo blitt en kløpper til å hekle. Neste trinn er å forstå oppskriftene. Ha en god dag.

Happy Lia`s...Høst storm sa...

Nydelig eske!! Og bestemor rutene er jo bare sååå søte.
God bedring hilsen Eileen

Trines hobby sa...

Kjempeflott eske, denne kommer til å bli tatt godt vare på:) Har savna deg på bloggen - koselig at du er tilbake!! God bedring og kreative stunder ønskes deg:) Klem fra Molde

Kort og Søm sa...

Så flott eske, denne kommer hun til å bli glad for!
Og fine bestemor ruter du har heklet :O)

Du må ha riktig god bedring! :O)

Lindas hobbyhjørne sa...

Hei :)
Først vil jeg takke for koslig kommentar og jeg satt å smilte når jeg leste den... for mine barn peller også vekk eplene i eplekaken :)) Og mine barn er en jente på32 og tvillinggutter på 29 :)
Hun blir sikkert veldig glad for den flotte esken og så snill som du er som har lagt så mye fint arbeid ned i den... du må være en flott venninne å ha <3
Ønsker deg en god bedring, klem :)

Happy Lia`s...Høst storm sa...

Heisan, takk for hyggelig kommentar inne hos meg. Ang malekurs, så er dette et kurs der man skal lære å slippe fantasi og tanker ut og sette det på lerret. Det er et opplegg jeg er med på gjennom kommunen(psykisk helsevern). De arrangerer en rekke tilrettelagte kurs i alt fra dans til maling. Jeg har også gått tegning, form og farge for mange år siden. Driver mye med akryl maling selv, akryl bruker vi også på dette kurset. :)

Kristin Kreativius sa...

Så herlig eske! :) heldige venninna di!
hi-hi! tusen takk for 'starte-tidlig-mrd-juleverksted'-støtte! ...det er jo en del man skal rekke!

søte ruter!!!

klemmer:)

Misemor sa...

Hei på deg. Så flott at du vil motta awarden - du har fortjent den. =)
Trist å høre at du har vært/er så syk, håper det er bedring i sikte.

Den esken ble aldeles nyyyyyyyyyydelig, det er bra sikkert. Mye jobb med den da, ser det iallefall ut som. =)

God bedring, klem =)

Ulla-Bella sa...

Utrolig flott eske du har gjort i stand. Nydelig gave:)