tirsdag 15. november 2011

Barnevognteppe.

Da er endelig barnevognteppet ferdig. Det har vært en mye større jobb enn hva jeg trodde det skulle bli, håper de som skal få det setter STOR pris på det :)
For meg er dette i tillegg en stor milepæl, da det er det aller første jeg har laget ferdig etter at jeg lærte å hekle for noen måneder siden :) Jeg begynte på teppet i slutten av august, kunne nok blitt ferdig før, men siden jeg ofte er dårlig, blir det gjort litt her og litt der. Jeg er bare glad jeg har noe å sysle med som får dagene til å gå. Og så blir jeg jo selv så glad når jeg får noe ferdig :) Så nå forstår jeg endelig hvordan det er å ha dilla på garn. Var i garnbutikken med min kjære mamma i går, og kunne egentlig tenkt meg å ta med meg halve butikken hjem, hehe :) Det ble bare 14 garnnøster, hihi ;) Kommer til å vise dere litt av hva jeg lager fremover, men kan ikke love at det blir innlegg annenhver dag, for jeg er ikke så rask med dette håndarbeidsgreiene enda (selv om jeg syns selv at jeg er flink) ;)

Så da er i hvertfall denne julegaven klar :)

Hvordan er det med dere andre i blogglandia, har dere kommet igang med julegaveshopping, eller er dere mer i siste liten mennesker? Må si at jo eldre jeg blir jo mer behov får jeg for å begynne tidlig med julegaver, og det har ikke bare med tidsaspektet å gjøre, men også økonomisk. Det funker bedre for oss å kjøpe litt og litt i 3 måneder, enn alt på 1 måned, for da blir det ikke mye igjen til å leve for :)

Ønsker alle er strålende uke, og håper alle, som meg, koser seg under pledd med stearinlys i høst/vinter kulda :)


6 kommentarer:

Berit sa...

hekleteppet ble kjempefint. Du har blitt dyktig. Lært deg mye håndarbeid det siste året. Fortsett sånn så har du aldri et kjedelig minutt( hvis du ikke glemmer hekle/strikketøyet da!!!)Ha en hyggelig aften under teppet ditt med tente stearinlys.

Kort og Søm sa...

Kjempe fint teppe du har laget!
Jeg skal være ferdig med julegavene til 1 desember, har jeg tenkt :O)

God onsdag!

Trines hobby sa...

Kjempefint babyteppe du har laget, riktig flink jente har du blitt:)) Her er ikke julehandelen kommet i gang, men har sydd litt småting.
Klem fra Trine

Kristin Kreativius sa...

Hei:) Å, Så fint det ble! Det er ei heldig lita jente som skal få det der, og jeg tipper mammaen blir helt i ekstase! Nydelig var det:)

Jeg henger etter i år... Tenkte å gjøre unna shoppingen i helgen, men nå har jeg skadet kneet, så dagene framover blir rolige i sofaen. ...Burde funnet fra strikkepinner og heklekroker og laget julegavene istedet kanskje...

Ha en god dag Maria Isabel! klemmer:)

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!!

Takk for dine koselig ord inne hos meg..
Så flink du er blitt til å hekle..Nydelig teppe:)

Håper formen din er bra:)Tenker på deg:)''

Nyt helgen dere to:)

Klem Linda;)

maledilla sa...

nydeligt teppe !!! flink du er :)