mandag 28. november 2011

Pepperkakefamilie :)

Tenkte jeg skulle legge ut et lite bilde av hva jeg har drevet med i det siste :) Familien min vet jeg er veldig glad i hobbyting, så til bursdagen min fikk jeg en DIY boks fra Panduro. Jeg sysn de var så fine at jeg faktisk har kjøpt to bokser til, hehe :)

 
Er de ikke søte :O)

Ellers så kan jeg fortelle at jeg praktisk talt er ferdig med innkjøp av julegaver, mangler bare noe småtteri som fikses på null komma niks.
Kommer til å legge ut bilde av adventskransen min, men de båndene jeg skulle ha på har på mystisk vis blitt borte, så da må jeg skaffe nye, det betyr bare at dere må vente bittelitt til :) Vi brukte hele lørdagen til å rydde, støvsuge, tørke støv og vaske. Så pyntingen ble vi ikke ferdig med før på kvelden på første søndag i advent :)

Samboeren var så snill å laste ned en jule-CD her om dagen, sånn at jeg kunne kose meg mens jeg festet granbar på adventsstaken. Det var den nye Cd'en til Michael Bublè... OG den var kjeeeempefin!!!!Ønsker alle en strålende uke :)

Velkommen til 3 nye følgere!!!! :) Maledillamamma, Vibbedille og Eve :) Kjempekoselig at dere har lyst til å følge meg. Er veldig aktiv i perioder, og lite aktiv i andre, det har sin naturlige årsak i at jeg fortiden og de siste 2 årene har vært ganske syk, så i perioder jeg er veldig dårlig orker ejg faktisk fysisk ikke å blogge :( men det betyr ikke at jeg ikke vil :)

Gleder meg til å titte rundt på bloggene deres i dag, alle jeg følger er kjempekreative og engasjerte mennesker, kjempemorro og ikkeminst inspirerende :)7 kommentarer:

Vibbedille sa...

DET er de koseligste og skjønnaste Pepperkakene eg har sett EVER!!!
Eg og VIL ha hehe

Når eg bare får unnagjort 2 strikkagaver til pleier det å bli strikket/laget litt Julepynt! Har 10 Sjamtroll Nissehoder som har ligget i 3-TRE år, mulig de trenger en kropp i år? hehe

KOS deg og ha ei flott uke!

Ps:Drikke MYE vann.....og kaffi ;))


Klem Vibbedille ;))

kimberlee.blogg.no sa...

Pepperkakene var skjønne..
Ha en fin kveld:) Klem

Heidi's hjørne sa...

De pepperkakene var herlige. Koselig å høre i fra deg :-) Og tusen takk for kjempekoselige kommentarer inne hos meg. Her går det visst litt opp og ned, så jeg skulle ha vært inne her og skrevet for lenge siden, men jeg er plutselig sterkere tilbake.

Må se å få meg noe julemusikk her jeg pusler jeg også. Ha en fin tirsdag, og en god natt før det. Stoooor klem

Lindas hobbyhjørne sa...

De er jo bare så søte de pepperkakene!
Å ikke være i form vet jeg alt om... men da får vi bare ta vare på de gode stundene :)
Ha en fin morgendag, klem.

Berit sa...

Kjempesøte er de pepperkakepersonene dine. Alltid gøy å lage slike søte ting som man blir glad av.Håper du kommer deg ut av den dårlige perioden snart. Kos deg med pepperkakene og adventslysene. Klem

Nette´s lille Drømmeverden sa...

De "pappekakene" var SÅ fine, jeg vil også ha!!!!!!!

Så deilig å være ferdig med julegavehandling, håper vi blir ferdig til fredag.

Jeg driver også å hører på cd hans , den er kjempe fin.

Kos deg videre

Trines hobby sa...

Så søøøt familie! Kos deg i adventstida:))
Klem fra Molde