torsdag 8. desember 2011

Jul i hus :)

Har ikke vært så mye inne på bloggen de siste dagene, det har sin årsak i at jeg har sittet lenket til sofaen og pakket inn julegaver i 3 dager i strekk!!!!! Har faktisk sittet i opptil 8 timer hver dag siden mandag... Nå er jeg lei!! Hehe.. pleier å få veldig julestemning av det.. men denne gangen var det litt overveldende mange gaver!!! Sånn er det når man er velsignet med 4,5 STOOOORE familier :)


Tenkte jeg skulle følge opp det forrige innlegget hvor jeg viser frem kalanderen til min kjære med å vise min egen kalender som jeg fikk for mange hærrans år siden, den har mamman (se bloggen hennes) min laget, og den (med eller uten gaver) har en veldig stor julestemningsverdi for meg :)


Tenkte også at jeg skulle legge ut et forsinket bilde av adventskransen min, tok bilde i forrige uke, så det er bare 1 lys tent.
Vi har rød jul hjemme hos oss, det er en tradisjon jeg er oppvokst med :) Det er nok ikke ultra hippt eller moderne, men det er ikke jeg så opptatt av, jeg pynter først og fremst for meg selv og min kjære :) Men må si at det er litt av en jobb å feste all granbaren rundt på staken !

Tok bilde av alle gavene jeg har pakket inn de siste 3 dagene.. men det viser overhodet ikke hvordan det ser ut i realiteten.. for man ser ikke alle de små gavene..


Nå som jeg ser på bildet igjen, må jeg igjen poengtere at det ikke får frem virkeligheten, jeg har ikke alle gavene med på bildet heller, for det er bortimot 60 stykker.. Blir svett av å bare tenke på det :SHer er julestjerna vår! Veldig enkel og gammeldags OG koselig :) Så her ser du Trine med bloggen Franske drømmer , det er fler enn deg som har denne stjerna ja ;)
Både jeg og Trine blir nemmlig 5 år i jula, og sånn er det bare ;) Har helt glemt å fortelle blogglandia om dette, men jeg og mamman min var så heldige å møte Trine da hun var en liten tur i Oslo :) Trodde aldri jeg skulle møte noen som skravler slik som meg, så det var en veldig hyggelig overraskelse :) Det var helt enkelt veldig koselig å spise lunsj med deg Trine, du er en ordentlig søtnos :D

Ønsker alle i blogglandia en fortsatt vakker adventstid!! Og sier igjen at det er helt fantastisk hvor fantasifulle og flinke alle jeg følger er. Det er utrolig morsomt å følge med på bloggene deres, både når det gjelder interiør, håndarbeider, barn og familie eller annet :)

Ps: Må bare legge til for spesiellt interesserte som følger bloggen min, siste nytt innen helse. Jeg ringte Ullevål her om dagen for å høre om jeg ble godkjent ift. frittsykehusvalg, for nå hadde jeg ventet i flere uker.. får da beskjed om at henvisningen ble sendt til Lovisenberg sykehus (det er der jeg sogner, og jeg vil IKKE dit, for han spesialisten som liksom skulle følge opp meg er en idiot, unnskyld uttrykket, men det er det han er) fordi det ikke var spesifisert nok at jeg ville benytte meg av frittsykehusvalg :( :( :( (noe som bare er tull, for det står at jeg ønsker meg til Ullevål).. Men i hvertfall så skulle den snille damen gi beskjed til sjølveste sjefen, og jeg skulle ringe tilbake etter et par dager. I dag ringte jeg, ingen svar å få.. Tror hun i telefonen syntes litt synd på meg, så hun skulle ringe meg oppigjen.. og jammen ringte hun ikke en time etter og fortalte at jeg skal inn til ny tarmundersøkelse den 14 mars.. JIPPIIIII!!! Man skulle ikke tro at det var jippiii.. men etter sååååå lang tid er det veldig jippi.. og jeg slipper å vente i 6 måneder også!! :D :D :D12 kommentarer:

Berit sa...

Ja den er fin adventskalendeen din om jeg må si det selv. Der har det hengt mange små gaver i årenes løp.
Adventsstaken ble fin til slutt syns jeg. Liker rødt ,vi som er fra RØD JUL familien. Du er flink som er ferdig med å pakke nesten alle pakkene. Det er ikke jeg. Pakker heller ikke alle på en gang,men fordeler dem litt.
Glad på dine vegne at du fikk time på Ullevål.
Ønsker deg en fortsatt god adventstid. Klem

Vibbedille sa...

SÅÅåååå koselig du har pynta! My type of girl! ;))

Det var jammen ikkje FÅ gaver du hadde pakket inn! Eg skal pakke inn vårt når juletreet er i hus, noe eg håper blir i helga!

Godt du kom inn på Ullevål!
Eg har også en lege eg bruker der, Prof.Dr.Trond Buanes, muligens du har vært borti han? Han jobber på Gastro iallefall ;)

KOS deg videre og nyt Juletia!

Jule Kose klem fra Vibbedille ;))

Berit sa...

Buanes jobber på gastrokirurgen

Solveig sa...

Hei!

Så nydelig julekalender og adventsstake! Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min:)
Ha en strålende førjulstid!
Klem

Timotei sa...

Imponerende mange pakker du har ordnet med! Skjønner godt det tok sin tid å pakke inn alle sammen :)
Så fint du har pyntet både med adventskalender, stjerne og adventskrans. Jeg må også ha rød jul og aller helst må den samme pynten fram år etter år. Så får bare moter og trender seile sin egen sjø :)

Kort og Søm sa...

Veldig koslig kalender, og veldig mange gaver da..! :O)

Søndre Ås Gård, der jeg skal stå og selge nå på søndag ligger på Homlis/Rosenholm i Olso.
Der har de hester, griser og andre dyr :O)

Klem Fredrikke :O)

Vibbedille sa...

Takk for koselig kommentar hehe

Men nå skal du høre, eg har ei datter på 16, en sønn på 9, har invitert 2 stk nieser på 17 og 28, så GJETT om de skal få trille og dyppe hehe EG? Jo eg skal KOOOOOSE meg med lille BabyJr på 3 mnd MoHaaaaa!!!!
Lurt eller??

Trixet var å si at eg spanderer alle ingrediensene hehe

Men fy søren me skal kose oss.

Kos deg og ha ei herlige helg!

Go`Juleklem fra Vibbedille ;))

Franske drømmer sa...

Ah, du er vel skjønn!!
Du vakre!!

Ha en nyyyydelig helg,
og kos deg masse med kjæresten! <3

Love

Franske drømmer sa...

hahahaha, jeg dauer!!!
Jeg skrev nemlig først "pipippene" på blogginnlegget, men endret det i frykt for å bli stempla gæren! Hahahaha, like barn leker best- jeg er jaggu glad ihvertfall du forstår! ;)

The man har nettopp sendt meg en sms, og spurt om jeg kommer og legger meg snart ;) hihi!
Han er utålmodig nå ;p

Ha en god natt, søte, håper vi sees igjen snart!

Hilse L! <3

Klemmer fra Trine, som ikke er 5, men 5 og et HALVT, faktisk! ;)

Line sa...

Gratulerer masse med timen på Ullevål, håper alt går seg til nå! :)

Hegeslilleboble sa...

Så koselig du pynter, stjerna er superfin! Så bra at du fikk komme på det sykehuset du ville! Ønsker deg en fin uke frem mot jul!!

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!!

Godt å høre at du fikk time tilslutt:)

Ønsker deg en god jul:)

Klem Linda:)