lørdag 31. desember 2011

Godt nytt år til oss alle :)

Da var det den tiden av året igjen, hvor man tenker over hendelser som har skjedd de siste 12 måneder, og mennesker, "gamle" og "nye", som har hatt en påvirkning på ens liv.

Jeg må jo si at jeg trodde aldri JEG skulle begynne å blogge, men jeg er veldig glad jeg gjorde det, til tross for skepsis, for jeg har hatt utrolig mye morro med det. Både det å selv blogge og ta bilder, og å følge blogger til veldig interessante, kreative, flinke og gode mennesker!! Jeg er så imponert over mennesker som er så kreative som dere, enten om det er håndarbeide, hobby eller bare tanker om hverdag og samfunn. Jeg har ledd høyt og faktisk også blitt rørt til tårer av noen innlegg. Og for min del har jeg satt pris på de mange støttende og gode kommetarer, og hilsner jeg har fått i forbindelse med at jeg har vært/er syk og ting rundt det. Jeg har også satt veldig pris på kommentarer generellt på mine innlegg, det er jo veldig koselig at noen gidder å lese de, hehe :D Jeg prøver å lese deres så ofte som mulig når jeg har gode perioder :)
Jeg prøvde å finne et nyttårsdikt på norsk, men det var visst ikke så veldig enkelt, så da fant jeg et på engelsk ;)

Happy New Year Poem

Happy New Year
If it didn't bring you joy
just leave it behind
Let's ring in the new year
with good things in mind

Let every bad memory
that brought heartache and pain
And let's turn a new leaf
with the smell of new rain

Let's forget past mistakes
making amends for this year
Sending you these greetings
to bring you hope and cheer
Happy New Year!Jeg og min kjære feirer nyttårsaften for oss selv i år :) Jeg er ikke form til å dra ut noen steder, så da har vi ordnet oss til med masse god mat og god stemning. Fant desverre ikke noen mindre kalkun enn 5,7 kilo, haha :D Så da blir det rester i lang tid fremover. Det er min kjære som står for 3-rettersen, og han har litt småpanikk da det er første gang han skal tilberede 2 av rettene, hehehe :D Oxo har jeg klart å få tak i lange stjerneskudd som lyser i forskjellige farger som jeg gleder meg til å tenne opp, det er de små gleder, hehe :D

Som en liten digresjon... ble jeg i dag fortalt at det har kommet en pille på markedet som er godkjent via resept i Norge, som gjør at hunder visstnok glemmer at de er redde, eller at de nettopp var redde, i det tilfellet jeg hørte om det var i forbindelse med at hunden er livredd for raketter på nyttårsaften. Nå har hunden/e mine heldigvis ikke vært så redde for raketter, men vet om noen hunder som fråder, skjelver og ikke har det så godt når klokka slår midnatt. Så det er jo en tanke til neste år, som man i hvertfall kan forhøre seg med vetrinæren om ;) (og hvis noen lurer i ettertid på om pillene funket på de hundene jeg kjenner, så er det bare å sende spørsmål til meg på bloggen eller mailadressen oppe i høyre hjørne!).

Ønsker alle en vakker og koselig nyttårsaften, og et fortryllende godt nytt år. Gleder meg til å se hva det nye året bringer for meg og alle dere andre i blogglandia, som til min store glede, deler mye av hva som skjer i livene deres med oss andre :D12 kommentarer:

Berit sa...

Da ble jeg først.... til å ønske deg Et Godt Nytt År. Håper at det nye året kan bringe deg mange flere gode dager enn i år. På tide at du blir bra snart.Vi får ta vare på de små og hyggelige ting i hverdagen, ta vare på hverandre alle sammen. Vi trenger alle litt omtanke i form av kontakt og nærhet.Gode nyttårsønsker også til din sambo. Nyttårsklemmer til dere begge.

Trines hobby sa...

Nydelige bilder og et nydelig dikt Maria! Jeg ønsker deg og din kjære et riktig godt nytt år, håper at helsa di blir bedre i det nye året!
Klem fra Trne

Vibbedille sa...

Herlig og koselig innlegg ;))
Du virker så hjertens ærlig når du forteller og skriver ;)

Her blir det stille og rolig , unntatt på kjøkkenet da hehe, men det blir oss og ungene + ei god venninne av Amira som me betrakter som vår egen ;))

Skal bare nyte god mat og selskap ;))

KOS deg og nyt kvelden så håper me det nye året bringer masse gode erfaringer og mye annet kjekt.
God helse ønsker eg meg hvert år, men har innsett at eg må bare gjøre det beste ut av det meste.
MASSE lykke til selv i det nye året.

Me blogges nok!
Året 2011 i bloggen min går i trykk etter kl 00.00 DET blir spennende det!!!

Go`Nyttårs klem fra VIbbedille ;))

Snertne sneller og små nøster sa...

Høres ut som om dere skal bli gode og mette :-)

Ha et riktig godt nyttår begge to - klem Siv

Franske drømmer sa...

Godt nyttår, skjønneste Missabel!
Så glad for å ha blitt kjent med deg, og jeg setter såå stor pris på deg <3

Ønsker deg og Lasse kun det beste for det nye året! Måtte det bli godt!

Stoor klem

Dorteas lille verden sa...

Godt nyttår til deg og dine:) Takk for fargerike innslag i året som har gått! Kjekt å følge deg:) Klæm

Lindas hobbyhjørne sa...

Dere hadde mere en nok mat dere også :)) Flotte bilder !
Ønsker deg og dine godt nyttår, klem.

Misemor sa...

Håper 3-rettersen smakte! Et godt nytt år ønskes deg også.
Klem ToneB

Ulla-Bella sa...

Godt nytt år! Koselig å lese dine innlegg:) Diktet var flott, og ja, det er viktig å gå videre, og legge ting bak seg. Takk for de koselige ordene du skrev hos meg - slikt varmer:)

Heidi's hjørne sa...

Høres ut som em koselig nyttårsaften. Her hadde vi unger , min mor og bror til middag... (det hørtes feil ut. vi hadde de ikke til middag.. men de var hos oss å spiste, pinnekjøtt, pluss litt diverse for de som ikke kan/vil spise det.. Men formen min er slik at vi hadde kvelden for oss selv, vi også. Og jeg synes det er kos.. Når man er syk så er det liksom noe med nyttårsaften, og enda ett år som er forbi. som gjør at jeg ikke føler så mye for store feiringer av den dagen lenger... masse koselige julebilder her inne hos deg.
Håper du får noen bedre dager på nyåret, og tusen, tusen takk for koselige kommentarer inne hos meg
Stor varm, nyttårsklem

LykkeLise sa...

Godt nyttår til deg vakre :)
Håper det nye året vil bringe deg masse glede, lykke og god helse:)
Det er så fint med et helt nytt år som ligger foran oss, som vi kan fylle med hva vi vil :):)

Tusen takk for alle gode ord i året som har gått, og jeg gleder meg til å følge deg videre:)

Klem Lise

Anonym sa...

Hei.Litt sent ut men et riktig godt nytt år.Koselig blogg du har kjempe fin.Vi har en katt som ikke liker raketter men går bra legger seg under sengteppe,lappeteppe på soverommet.Ønsker deg en riktig fin uke som kommer.Klem fra Bodil.