mandag 30. januar 2012

Jeg vant!! :)

Jeg har vært så heldig å vinne på giveawayen til Ulla- Bella (siden hennes finner dere HER). Jeg vant to nøster, altså 100 gram Fantasi :) Prøver å finne på noe jeg kan hekle ut av det :) Noen som har noe forslag??


Som jeg skrev i forrige innlegg har jeg holdt på med et lite prosjekt.. tenkte jeg skulle legge ut bilde av det uferdige prosjektet, man ser jo nesten hva det er da, hehe :)


Må bare si at korssting er noe som tar noe fryktelig med lang tid, for bare for et broderi som er relativt lite, tar det jo flere uker og titalls timer å bli ferdig.. Men resultatet blir jo bra da :) Tanken rundt dette prosjektet er at det skal bli en dåpspresang eller noe lignende :)
Nå kryr det av tulipaner i butikkene, syns de blir så flotte når de springer ut, så da klarer jeg jo ikke unngå å kjøpe noen buketter til meg selv :)


"Denne" fikk jeg av kjæresten min i helgen :))) Ønsket meg noe lignende til jul, som jeg ikke fikk, som jeg tenkte å kjøpe meg nå på nyåret.. men kjæresten fant ut at de desverre ikke var inne for tiden.. men fikk da "disse" istedetfor.. syns det var en ganske flott gave jeg :) Gaven er nå festet på veggen i gangen :) Vi kan desverre ikke slå så mange spiker inn i veggen, det står t.o.m i leiekontrakten vår, så da er slik dekor helt super :) Snill kjæreste har jeg!! :)


Ønsker alle en kjempeflott mandag :) Nå skal jeg kose meg med den nye Adele Cd'en min "21".. jeg bare rett og slett digger den.. og i fanget mitt skal jeg nå fortsette på et sjal jeg påbegynte før jul.. må jo variere litt i hva man driver med :)12 kommentarer:

Solveig sa...

Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min :-) Korssting tar lang tid - enig med deg! Du må legge ut bilde når du er helt ferdig! Fin mandag til deg!

Berit sa...

Broderiet blir kjempefint. Ja slikt småpirkarbeid tar lang tid, men det blir flott til slutt. Tulipaner kjøpte jeg til meg selv forleden dag jeg også. Skiltet var fint. Det er nok fint i gangen. Ha en flott dag. Vi snakkes. Klem.

Berit sa...

Glemte å si at du var heldig som vant garn. Du kan jo lage pulsvarmere.

Berit sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Trines hobby sa...

Nydelig farge på garnet du vant, hva med et sjal heklet i kjærlighetsmasker? Broderiet ditt blir også veldig pent, du må blogge det når det er ferdig:) Takk for bloggbesøk jeg skal sende deg instruksjon pr. mail hihi. Ta vare på kjæresten, det finnes ikke mange som er sååå snille:)) Ha en fortreffelig aften!
Trine

mimmi-leone sa...

Så heldig du var som vant.
Flott broderi, det blir jo så fint, men krever masse tålmodighet.

Tusen takk for koselig kommentar fra deg.
en fortsatt fin uke.

Dorteas lille verden sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg:) Heldige du som vant i give away:) Foreslå at du lager pulsvarmere av garnet som du vant. Blir sikkert kjempelekkert i de fargene:) Fin uke til deg! Klem

Heidi's hjørne sa...

Så morsomt garn, med herlige farger. Lage de pulvarmere eller tøfler ?? :-) kjempemoro å vinne, uansett hva det er . :-)
Så flink du er som broder. Det er jo så fint, men jeg kommer liksom ikke i gang Jeg har arvet noen duker, ferdig påtegnet, Men de ligger godt i skuffen. Kanskje jeg burde burde....
Adele har nydelig musikk.. Det er deilig med den på, og et håndarbeid i fanget, i vinterkulda nå
Håper formen din er ok igjen. Klem

Misemor sa...

Grattis med gevinst. Spennende å se hva du bestemmer deg for å lage! Tøfler kanskje?

June Helén sa...

ELSKER den skriften på veggen!! Er det mulighet for å snike til seg hvor han har fått tak i den? SÅ snill kjæreste da :) Og broderiet ser kjempefint ut! Henger meg på tøffelbølgen her jeg, med det garnet<3

Kjempefin blogg, Maria!!
Har linket til deg på bloggen min :)

kimberlee.blogg.no sa...

Gratulerer..

Vibbedille sa...

Ang mating av småfugler vet eg ikkje OM det er en myte, men pappa`en min sa alltid at når en først begynte en vinter ja da måtte man mate til våren. DERFOR er det sååå greit å lage denne maten, for det varer jo nesten evig. Det er like mye "Arbeid"(KOS) om man lager 1 "kopp" eller 12 som eg gjorde i dag.

Dette er kun 2.ladning eg lager denne vinteren (siden nov) så det er en gang i blant at du trenger en liten time på kjøkkenet, og tenk på alt den kosen du får igjen for det, iallefall om du kan se matestedet fra sofakroken.

Fugler blir fort vant med et sted der det alltid er mat og kan dø i jakten på et nytt har eg hørt, men vet ikkje om det er sant.

Men du? KOS deg og ha ei herlige helg ;))

Go`klem fra Vibbedille ;))