søndag 5. februar 2012

Nye møbler..

er alltid veldig gøy!! Vi ønsket oss penger og gavekort til jul i ønske om å kjøpe oss noen nye møbler, mest med tanke på oppbevaring. Vi har en ganske lite leilighet å må komme på noen praktiske løsninger. Så da har det seg sånn at jeg kom over en "Amerika kiste" på Skeidar. Den skulle kunne passe under stuebordet, det var plass til alle mine hobbyting og håndarbeidsting, samt at får vi en del gjester funker det helt fint å bruke den som sitteplass :) Den er i mørkbrun.. På bildet under er det bare jeg som har moret meg litt med farger, syns nemmlig det GULE gulvet vårt er så utrolig grusomt, det ødelegger liksom alle bilder :S Må si at kisten så litt mindre ut da jeg så den ute, og jeg målte til og med hjemme før vi kjøpte den, men den er litt større enn jeg trodde den skulle være, så helt ideelt skulle den vært 20- 30 cm kortere i lengden.. for den er ganske stor i vår lille stue :) MEN jeg har som nevnt over fått lagt i alt av mitt stæsj, pluss et teppe, alle dukene våre, og mye mer ;)
Har også endelig fått kjøpt meg et par lysbrett :))) Har ikke fått skaffet så mye variert å ha på brettene enda.. men her er i hevrtfall en liten smakebit. Dere må bare se bortifra at alle bildene mine er gjort noe med, det er bare jeg som morer meg med bilderedigerinsfunksjonene, hehe :)


Syns kanten rundt brettet var så fint, har sett så mange lysbrett som jeg ikke har syntes har noen fin kant rundt, det ødelegger hele utseende på et vis.


Tenkte jeg skulle legge ved en liten gave jeg fikk av mamman min for en tid tilbake. I og med mine nye hekklekunnskaper, så syntes mamma det var på sin plass at jeg hadde et nål etui, så da lagde hun rett og slett et til meg :) Legg merke til mine initialer, det gjør den jo ekstra spesiell <3


Har skaffet meg en del fler nåler nå, for det skal godt gjøres å bare bruke str 3 til 3,5 på alt man gjør, haha :) Har satt igang med et gedigent sjal, hvor man egentlig skal bruke nål str 4-5-6.. hvor jeg har brukt 3.0, haha :) Blir tett og varmt i hvertfall, men må si det SLUUUKER garn :) Men får se på det som en investering til meg selv :)

Tusen takk skal du ha mamman min, for at du lager så fine ting til meg! :)


Her i heimen er det ellers slappe dager, virker som om vinterværet preger oss litt også. Til tross for slapphet har av en eller merkelig grunn kropper min kommet inn i rytme hvor ejg våkner klokka 6 hver morgen, og får ikke sove lenger.. Hva er det med det spør jeg bare!! Jeg er jo så B menneske som man får dem, kan gjerne sove i 14 timer jeg egentlig.. og er våken hele natta og sover hele dagen.. så tror kroppen min tuller med meg.. den gjør det innimellom merker jeg, særlig i det siste!!!

Så vil jeg gjerne dele med dere om en blogg jeg følger :) Det er en "gammel" skolevennine av meg, June Helen, som har drevet med blogging en stund, men ga seg i en periode da hun var gravid, og det nærmet seg termin. Hun har nå fått en nydelig liten jente, Miley, som hun blant annet skriver en del om. Jeg ville karakterisert den nye versjonen av bloggen hennes som en "mamma blogg med noe attåt" ;) Hun skriver veldig jordnært og humoristisk, veldig koselig å lese og mange fine bilder :)
Bloggen finner du HER

Vil legge til at jeg snart skal ha en giveaway i anledning 1 årsdag for bloggen min,
så FØLG MED!!!!!!!!! ;)

Ønsker alle en kjempegod søndag, og en fantastisk kommende uke :)11 kommentarer:

Berit sa...

Takk for gode ord.Det var ikke så avansewrt da. Deilig å få et sted hvor man kan "gjemme"bort endel ting, og finne det igjen. Lysbrettet er veldig fin med fine lys. Ha en fortsatt god søndag og kos deg med de lange morgener.

Snertne sneller og små nøster sa...

Lekker kiste :-) Sånn kunne jeg tenkt meg også, selv om jeg ikke helt vet hvor jeg skulle satt den ;-)Gult gulv!?! Så snill mammaen din er da :-D Kjekt å kunne oppbevare ordentlig :-)

Ha en fin søndag - klem Siv

kimberlee.blogg.no sa...

Fin kiste:)

Barbros lille atelier sa...

Så flott kiste, og så praktisk! Genialt med ting som har flere bruksmuligheter, og så rommer mye uten å ta for stor plass:-)

kimberlee.blogg.no sa...

Hei.. Tusen takk for kommentarer på bloggen min og header som du har laget.. Klem

Vibbedille sa...

Nå har eg dårlig med heklete sjal, men et hav av strikkede, så hyl ut hvis du vet hva du vil ha ;)

De aller fleste er diagram strikket ;)

Klem Vibbedille ;))

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Så deilig å kjøpe noe nytt og få noe nytt:)
Håper du prøver deg på vårruller, jeg syns det var veldig lett å lage.
egentlig bare å lage en wok blanding og pakke det inn.
Lykke til:)Så kos å få en kommentar fra deg.

Skal ta meg en titt på den mamma bloggen,
kos deg i dag!

Line sa...

Jeg synes kista var kjempefin, og må innrømme at jeg er litt misunnelig!
Men i likhet med deg, har jeg en lite plass hjemme! Så større leilighet får komme før pene kister :/

Takk for kommetarer forresten, og jeg ønsker deg en kjempefin uke! :)

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Så fin kiste, godt med ekstra oppbevaringsplass ! :) Og ikke dumt at den er lekker å se på heller hihi... ♥

Så snill og flink mamma du har, veldig fint nål etui. :)

Nyt de fine vinterdagene ! ♥

Klem Anette

June Helén sa...

Så fin kiste!! Sånn kunne jeg tenkt meg å gitt... Her har vi nemlig aldri nok plass til alle tingene våres =P Og Mamman din er jo så søt da!
Tusen takk for koselige kommentarer på bloggen min forresten! Og for linken og "anmeldelsen" her på bloggen din :) Kjempekoselig!
Klem

MIN! hilsen Hege sa...

Så fint at du syns sjalene mine var fine.Er ikke så vankselig å strikke trekantsjal... Var faktisk det første jeg lærte venninna mi å strikke. Begynn med å legge opp to masker Så stikker du bare rillestrikk der du øker på annen hver pinne, med enten en maske i starten eller en maske i start og slutt. Lønner seg å strikke en rett maske i begynnelsen før du øker, da blir kanten penest... :-) Så bare strikker du til du syns sjalet er stort nok.. Du sa du hadde tynt fint mohairgarn... hvis du strikker på pinne 10 eller 12 eller til og med 15, så får du et lekkert hullmønster slik mine sjal er laget :-)

Alltid kos med nye møbler... Veldig fine ting du hadde fått...

HA en fin dag:-)