søndag 26. februar 2012

Grrrrrrrrrr!!!!!!

I går la jeg ut min første giveaway, som jeg syns er kjempegøy, også fordi det markerer at jeg har blogget i snart 1 år :)


Og jeg skjønner at en slik giveaway tiltrekker seg folk som ikke nødvendigvis har noen interesse av min blogg, men ved at folk linker rundt og deler osv.. så dukker det plutselig opp noen som faktisk liker bloggen MIN..


Og dette er sikkert ikke nytt for andre i bloggverden, men det er nytt for meg.. Jeg kommer snart til poenget, hehe :)

Det har seg sånn at jeg har lagt inn en sporer på bloggen min, slik at jeg ser hvor folk kommer fra.. dvs.. at jeg ser om de kommer fra en annen blogg osv.. Da kan man anta at folk driver med blogging selv eller interesserer seg for å lese blogger..

MEN!!! Jeg fant ut i går at det kom folk fra en side som heter KONKURRANSENETT.NO

Dette er en side hvor privatpersoner legger inn en link til min giveaway for eksempel.. slik at personer som bare er på gevinstjakt kan finne giveawayen. Har i ettertid sjekket en del av de som har trukket lodd hos meg... og finner da ut at de har skaffet seg en blogg BARE for å hente inn gevinster, eller at de har kommet via konkurransenett.no (noen av de har ikke noe annet på siden sin enn linker til giveawayer...) .

DETTE PROVOSERER MEG HEFTIG!!!

(lånt av www.sodahead.com)For min del er denne giveawayen for mennesker som driver med blogging, som har en interesse for det i en eller annen form.. Fordi man deler en felles interesse for blogging, eller for hobby, eller noe annet..
Det gleder meg å kunne gi en gave til mennesker som deler denne interessen med meg.. Det gleder meg ikke å dele ut en giveaway til mennesker som saumfarer blogger og nettet etter gevinster. 

Jeg sendte umiddelbart medling til konkurransenett.no og ba dem om å fjerne linken til min blogg umiddelbart, og jeg har også lagt på en begrensning ift Googles søkemotorer (som jeg bare for noen uker siden åpnet).

Den første tanken som slo meg var at jeg skulle luke ut mennesker som bare er på gevinstjakt.. men nå vet jeg ikke helt... HVA SYNS DERE???

Råder uansett folk til å legge til en gadget på bloggen sin som jeg har nederst på venstre side av min blogg.. "Live traffic feed".. på den måten kan man til en viss grad se hvem som er innom bloggen.. i hvertfall se om det er bloggmennesker, eller sider som konkurransenett!!15 kommentarer:

Littshabby littslitt og baremitt. blogspot.com/ sa...

Æsj - sånt er ikke noe gøy.. Har ikke sans for sånt jeg heller. Jeg mener en give away på en interiørblogg er for å glede nye og trofaste lesere - ikke folk som bare er ute etter å vinne noe.. uansett - ha en fin uke, og takk for koselig kommentar på bloggen min! Klem Cecilie

Snertne sneller og små nøster sa...

Jeg er helt enig med deg - dette har irritert meg også. Jeg pleier å være innom de bloggene som tar lodd hos meg, og da kan jeg se at de er med i 'tusenvis'av giveaways. Jeg har bestemt meg for at jeg bare skal annonsere vinneren inne på bloggen min jeg, for er det noen som liker det de ser og leser så er de innom flere ganger.

Jeg har tatt lodd hos deg, og krysser fingrene for at jeg har hellet med meg :-D

Ha det godt - klem Siv

Line sa...

Jeg er enig med frøknene over meg her! Det er for mange som vil ha for mye gratis :(
Men ikke bruk for mye tid på å irritere deg, slikt kommer det ikke noe godt ut av, og det går kun ut over deg selv! Vær irritert i f.eks 10 minutter, og bestemmer du deg for hva du skal gjøre med det, og så er du ferdig med hele saken! :) Ikke noe poeng i å irritere seg for mye over ting man ikke kan forrandre på!

Klemmer! :D

Lindas hobbyhjørne sa...

Jeg viste ikke at sånt gikk an engang jeg !! Er det virkelig mulig !!!
Jeg følger deg uansett jeg da, selv om jeg har så mye tid til å kommentere :)
Ha en din kveld, klem.

Berit sa...

ja sånt er fryktelig irriterende. Man får finne på ett eller annet lurt. Man har jo lyst til å dele med de andre som har sin egen blogg. vitsen er jo litt å bli kjent med andre og også å takke for hyggelige kommentarer og gode ideer osv. Men som noen skriver over her, ingen vits i å dvele for lenge ved det for det er bare deg selv det går ut over, bortsett fra at du informerer oss andre, slik at vi vet. Lykke til med lotteriet og bloggingen videre. Klem jenta mi

Laila Lykketroll sa...

Oi, der lærte jeg noe nytt i dag også.Det er jo skikkelig kjedelig, men du finner helt sikkert en løsning på dette :)

Ulla-Bella sa...

Jeg registrerer det samme når jeg selv har give away, og blir også sint og irritert. Noen har ikke blogg engang, og legger ikke igjen e-post adresse heller. Hvordan skal man da få formidlet om de vinner. Folk er rare spør du meg!!!

June Helén sa...

Som alle andre over her må jeg si meg veldig enig!! Folk er så frekke!!! Nei, jeg hadde luket ut de menneskene, og heller tatt vare på de menneskene du mener fortjener det. =) Som er de som du beskrev!! Helt enig med deg, søte du... Flaks at du fant det ut :)
Klem

maledilla sa...

huff da !! slikt er ikke noe artig, jeg har aldri hørt om noe slikt. Flott at du tar kontakt med konkurranse nett og gir dem beskjed. viktig at vi reagere på slikt. stå på !!!!!! ha en flott uke og takk for koselig tilbakemelding :)

Namaste (jeo74) sa...

Eg e enig med deg og har derfor nåken gonger hatt giveaway kun for nåværende følger og lignende. En vil jo som du seie gi nåke tebake te dei som bruke tid hos deg, legge igjen gode ord og gjørr dagen lysere :o)

Eg ska jaffal legge igjen et spor i giveawayen din og ;o)

Så du sliter litt med heklinga altså? hihi :o)
Øvelse gjørr mester har eg hørrt, så eg øve og øve eg :o)

Kort og Søm sa...

Oj..jeg viste ikke at en sånn side fantes en gang!
Give awayene er jo for lesere av bloggen tenker nå jeg...

God helg til deg,
klem Fredrikke

Namaste (jeo74) sa...

Næmmen god måren, elle nåke :o)
Våken på denne ukristelige tida du og? Eg e barra oppe for å ta nåke smertestillende da. Håpe det ikkje e samme grunn for deg.

God natt snuppa

MIN! hilsen Hege sa...

Tusen takk for kommentar på bloggen min. Det var nok litt tilfeldig at jeg hadde alt liggende til hatten.. hehehe. Mest kreativitet. dette har jeg så hva kan jeg lage....

Men syns innlegget ditt her var veldig interessant. Det er jo rett og slett ikke no morsomt når folk bare er ute og fisker etter gratis ting. Jeg for min del håper jo kanskje at folk har en interesse av gaven... Det er jo mye hjemmelaget her ute som folk bruker lang tid på, og da er det ekstremt synn om det havner hos noen som egentlig ikke er interessert.

ha en fin dag.

Franske drømmer sa...

Fytti rakker'n, luk dem ut! Det er ikke HELT sånn ting funker! Skjønner ikke hva enkelte tenker med. Eller ikke tenker med ;-)

Håper du har det bra, snuppa!
Savner deg! <3
Hils Lasse!

Stor kos

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Huff da, det er jo kos når noen som følger med på bloggen din vinner.

Bra du sier ifra!!!

Ha en nydelig mandag:)