onsdag 14. mars 2012

Noen av mine malerier :)

Jeg har ikke fortalt så mye om dette på bloggen tidligere, har vel egentlig bare sagt at jeg er veldig glad i å gjøre kreative ting, og dere har jo kanskje fått med dere at jeg er hekkle og strikke lærling (!?!?), men det har seg altså sånn at jeg faktisk en gang i tiden fullførte 3 årig tegning, form og farge. Og dere tenker.. Hva har det med sykepleie å gjøre, som jeg studerte rett etter.. og svaret er.. overhodet ingenting!!! Men jeg kan fortelle at 3 år på tegning, form og farge er noe av det morsomste jeg har gjort.. Jeg hadde jo allmennfag også, men det var morsomst med de kreative fagene :)
Har helt tilfeldig fortalt enkelte av de jeg følger på blogger om at jeg selv maler, og har da blitt oppfordret til å legge ut bilder av maleriene :) Så tenkte det var på tide å legge ut bilde av noen av de som lå lettest tilgjengelig, hehe :)

Disse bildene er det lenge siden jeg har tatt, faktisk så lenge siden at jeg på det tidspunktet ikke blogget engang!! Så kvaliteten er deretter ;)

Det første bildet malte jeg i hui og hast! Det var da jeg og min kjære flyttet sammen.. og vi hadde virkelig ingenting som var stort nok til å fylle veggen over Tven, så da måtte jeg bare finne på noe. Det tok meg ca. 2 dager og lage den.. jeg skisser alltid forsiktig med blyant på lerretet først, for jeg er ikke av den sorten som frihåndsmaler. Og maleriet henger der den dag i dag. Har ikke sprayet med glossy spray, så det har et matt utseende. Ca 120 cm i lengden.. har ikke målt det.


Dette bildet malte jeg sommeren for ca 5 år siden. Det er ikke noen spesiell mening bak det, var bare det som poppet opp i hodet på meg :) Mange som mener det ligger en dyp symbolikk i dette bildet, og for noen kan det nok gjøre det og, men foreløpig ikke for meg :) Ca 70-80 cm i bredden.. har ikke målt dette heller. Sprayet med glossy spray, så det ser bittelit blankt ut.. bare sprayet 1 lag om jeg husker riktig.


Dette lerretet ble malt som en morsomhet til min kjære i bursdags eller julegave en gang, begynner å bli lenge siden det og gitt, hehe :) Han er, selv i voksen alder, ganske fan av Batman, så da ble det batman maleri med den gammeldagse logoen. Så hvis han noengang får seg et hobbyrom eller vi får en sønn, så er det vel der det havner :) Dette lerettet er like stort som det over.. tydeligvis dårlig på å måle jeg, må huske neste gang jeg tar ned noen bilder :) Dette bildet er sprayet med glossy spray, flere lag.


Gleder meg masse til å male igjen, har skisset opp 3 eller 4 lerret i den størrelsen som de 2 over, så de er klare til å males. Har desverre ikke orket å løfte en pensel så lenge jeg har vært syk, som nå er over 2 år allerede. Men har som mål å male så fort jeg blir litt bedre :)

Og appropo helse.. nå er det bare noen få dager til jeg skal til undersøkelse på Ullevål, som er på fredag, gruer meg heftig til undersøkelse av tarmen, men vet jeg skal få litt "sovehjelp", så da går det nok lettere denne gangen ;) Har spise restriksjoner i form av at jeg ikke kan spise noe korn/helkorn eller grønnsaker/frukt med frø eller stener i de siste 5 dagene før undersøkelsen, det har ikke vært noe problem å overholde hittil, selv om jeg har veldig lyst på druer da, hehe :) Og resten av forberedelsene man gjør til en slik undersøkelse skjønner dere nok hvordan foregår uten at jeg trenger å nevne det ;)

Minner om min giveaway, som trekkes den 24.mars. Nå er det ikke lenge igjen, ca. 1,5 uker til trekningen :) Så sleng dere på :) Kjempehyggelig at det har slengt seg på en del folk allerede, og ikkeminst kjempekoselig med flere følgere, håper innleggene mine har noen form for underholdningsverdi for dere :) Trykk HER for å komme til giveawayen :)Ønsker dere ellers en strålende uke, med like mye sol som det har vært her i Oslo de siste dagene :)

19 kommentarer:

Solveig sa...

Så flotte malerier! Håper du snart er så frisk at du kan svinge malepenselen igjen!! Ha en nydelig dag! Klem

Tonemor sa...

Wow du er kjempe flink.
Håper du snart er i farten til å male igjen.
Klem Tone

Anonym sa...

Så flink du er til å male - imponert! :)

..jeg er ikke noe flink, men mannen min
derimot er veldig flink ;)

Koselig at du likte eggene jeg laget, de er så søte til bordekorasjon.. Litt farger må man ha vettu ;)

Stor klem

Kort og Søm sa...

Så fine bilder du har malt! :O)

Håper undersøkelsen går bra, og at du snart er i form til å male mer!

Ha en fin dag,
klem Fredrikke

Rebekka sa...

Oi oi oi, så flink du er med penselen. Kjempeartig at du viser oss bildene dine. Vil gjerne se flere :o)))
Er og glad i å male, men det blir liksom aldri tid til det.
Ha en superduper dag
Klem

Dorteas lille verden sa...

Du er jo kjempe flink! Utrolig flotte malerier:) Blir spennende å se hvordan de nye blir.....Lykke til på undersøkelsen, krysser fingrene for at du snart blir frisk igjen:) Klæm

Line sa...

Åh, mal noe til meg :D
Kjempestilig det med rosa! Har prøvd å male litt opp igjennom årene, jeg også, men har aldri gått på noe skole for det. Kanskje jeg skal prøve litt igjen? :)

Har du vært på Stoff og Stil i det siste, forresten? Jeg fant ikke så mange stoffer med blomstertrykk i bomull på nettbutikken deres, og vurderer å ta turen innom (som vil ta noen timer i mitt tilfelle).

Håper alt går bra, og at du bare får gode nyheter på fredag! Tvi, tvi! :)

June Helén sa...

De er kjempefine, Maria! :) Du er skikkelig flink... I motsetning til meg å syns det at du faktisk lærte no i timene! =P Likte det første skikkelig godt! Driver å leiter etter noe lignende å fylle opp veggene mine med, så hvis du føler for det når du blir frisk......... :) Hehe...
Klem, god bedring og lykke til!

Berit sa...

kjempefine bilder, husker når du jobbet med etpar av dem. Ja nå er det på tidez å komme igang igjen med malingen.......paralellt med strikking og hekling. Lykke til fredag. Håper du sover deg gjennom det hele!!! Klem fra mamma

Snertne sneller og små nøster sa...

For en kunstner du er - say no more :-))

God helg - klem Siv

Misemor sa...

Du er jo kjempeflink å male. Du skal ikke være redd for å legge ut bilder av det du gjør! Fortsett med det!
Nå skal jeg jammen hive meg på give-awayen din, den så jeg ikke før nå.
Ha en fin lørdag.
Klem =)

Nancy sa...

Så fine malerier! Skulle ønske jeg også kunne male... Blir alltid så forundret over å se fine tegninger og malerier, skjønner virkelig ikke hvordan mennesker klarer å skape noe slikt (blant andre ting forsåvidt).

vintagepaintings sa...

Hei hei, takk for hyggelig kommentar hos meg - og beklager litt sent svar... ! Flotte malerier du lager!! og du lurte på strukturen i mine bilder - jeg bruker en "paste" (som kan kjøpes i malebutikker) også legger jeg det i sjablonger som jeg lager selv - eller du kan kjøpe dem på f.eks. Panduro...
OK - lykke til og ha en flott uke som kommer!
Klem fra Solveig :)

Ulla-Bella sa...

Så flotte bilder du har malt. Gleder meg allerede til å se mer:)

Namaste (jeo74) sa...

Ska sei du kan male ja snuppa! Eg e imponert :o)
Håpe du snart får krefter til å ta opp penselen igjen.

Masse lykke te med undersøkelsen.

KLEM

Timotei sa...

Så flink du er til å male!
Håper det går med bra med undersøkelsen du skal igjennom. Skjønner godt at du gruer deg. Blir nok godt å få det overstått :)

mimmi-leone sa...

Så mye flott du har laget!

Ønsker deg en fortsatt fin uke!

Vibbedille sa...

Fantastisk flotte bilder ;))

Nå er det ikkje sånn at me skal flytte i morgen hehe Ting Tar Tid!
Men me kjøpte leilighet i 2005 og flyttet ned i sommeren 06, men da ble det krig og me ble evakuerte hjem av UD. Men det er alikevel DER me vil bor. Leiligheten har me i Beirut og huset blir i en liten landsby på en måte 1 t sør for Beirut SOMMERPARADIS ved Middelhavet!!!

Ungene er de som vil fortest ned, de, eller me har STOR familie der nede som me savner veldig ;))

Bloggen blir med vettu, er faktisk trådløst nett DER også hehe

KOS deg og ha en herlige dag ;))

Gio`klem Vibbedille ;))

Marita sa...

Du er utrolig flink til å male da! Likte spesielt godt bilde nr. 2. Håper du vil vise fram mer for dette tåler vi mer av :)