lørdag 26. mars 2011

Here comes the bride!

Til tross for at formen var ganske laber i dag, klarte jeg å kave meg til byn, for å delta på en stor begivenhet, nemmlig bestevenninnas brudekjolekjøp!!! Og ja, man blir helt klar for å gifte seg med første kar man treffer, bare for å få lov til å få på seg en av de vakkre, vakkre, vaaakkre kjolene som var der!! Det var egentlig mening at jeg skulle være forlover for min kjære venninne, men måtte gi fra meg vervet pga helsa, men liker den nye forloveren ganske godt, så da går det greit, hehe... Og uansett så får jeg jo vært med på det meste uansett :) Dagen i dag ble selvfølgelig dokumentert på alle mulige vis av meg og forloveren, pressekorps er obligatorisk!! Fikk tips selv, om at til meg ville kjoler fra Eddy K og Romatica passe, så da skal jeg søke litt på de etterhvert :) Legger ved noen bilder av den kommende bruden og kjolene.. selvfølgelig blir ikke den kjolen hun valgte lagt til, sånn i tilfelle hennes kjære skulle dukke opp inne på denne siden.. ;) Here comes the bride!!!


4 kommentarer:

Berit sa...

Det var mange vakre brudekjoler til en vakker vordende brud. Det skal bli spennende å se den ferdipyntede bruden når den viktige dagen kommer. Den første kjolen på visningen her var den fineste syns jeg.

Anonym sa...

Det er rart å se seg selv prøve brudekjoler på bilder...Jeg syns også den første kjolen jeg prøvde var finest Berit! Den kostet bare 17 000.. som var en hel del mer enn budsjettet mitt :-( Jeg endte likvel opp med en flott kjole! Lykke til med blogging Maria og Berit! -Line

Maria Isabel sa...

Joda, av de kjolene her, var den første den fineste!! Men den kjolen som faktisk ble kjøpt var kjempeflott.. blir morro å se den på i riktig størrelse, og med smykker og hårstæsj :)) Gleder meg :)

Lisa Sarr sa...

sååå gøy å se!
Line kommer til å bli en fantastisk brud!!! Gleder meg til å se bilder av det!
flott blogg Maria! ill be watching! ;)