tirsdag 22. mars 2011

Velkommen til meg :)

Ja da var tiden kommet for at jeg skulle prøve meg på det blogg greiene her også!! Når både venner og svigerinner holder på, så må jeg ærlig innrømme at det smitter en smule.
Som det står i blogg beskrivelsen min, så er det hipp som happ hva som kommer til å havne her, litt om meg selv (følelser, tanker og denslags), litt om kjæreste og familie og litt om hobbyer og interesser.
For tiden er jeg sykemeldt, og jeg har hittil vært sykemeldt i 1 år og noen måneder pga sykdom som man tror hovedsakelig er i magen, hverdagen nå for tiden blir jo preget litt av det. Har ventet i snart 3 måneder på å komme til en privat spesialist klinikk, som jeg håper kan hjelpe meg med sykdommen, men nå er det bare litt over en uke igjen, så det er jo noe å se frem til. Så tid til å blogge skal det ikke skorte på ;)

Sånn generellt er jeg glad i å drive med hobbyting, som maling, tegning, håndarbeide og foto. Har en del andre ting jeg interesserer meg for, men skal ikke nevne alt i dette innlegget.

Er for tiden fryktelig glad for at våren ser ut til å ha kommet for fullt, deilig å sitte med solskinnet i ansiktet mens man driver med ymse saker.

Det var vel alt jeg hadde å skrive for denne gang. Kommer snart igjen :)

God natt til alle i det utstrakte land :)

1 kommentar:

Berit sa...

nå har jeg blogg men husker ikke adressen !!!!!!!