tirsdag 17. april 2012

Forsinket håndkle og blomst :)

Her går dagene uten de store hendelsene, derfor har det heller ikke blitt så mye blogging. Det er jo måte på hvor mye man har å blogge om når man bare sitter inne :S Men innimellom dukker det opp noe, hehe :)


Til påske øvde jeg meg på påskekluter, og hadde i sammenheng med de tenkt å strikke en større variant, altså et kjøkkenhåndkle, men det tok en del lengre tid.. trenger vel kanskje ikke nevne at jeg ikke strikker så fort, hø hø hø :P

Men nå er den i hvertfall EEEENDELIG ferdig!!!


Fin og GUL ble den, hehe :)

Fant ut i dag at jeg skulle prøve meg på en hekkleblomst for første gang! Problemet som dukket opp underveis var at garnet jeg brukte, som er en slags mohair, ble så pusete og garnet i seg selv var jo veldig tynt, så det ble litt vanskelig å se hva jeg dreiv med. Så hva skjer!!! Jo jeg kommer halvveis, og fant deretter bare på noe.. så enda en gang ble det noe jeg sikkert ikke klarer å gjenta, haha :) Dette er 2.gangen jeg gjør noe tilfeldig og ikke får det til igjen, hehe :) Jeg skal nok kalre å lage en lignende blomst igjen, det var jo ikke så veldig vanskelig ;)


Ellers har samboeren brukket armen (selvfølgelig)!!!! Så det er litt tragikomiske tilstander her hjemme, for jeg orker jo ikke gjøre så mye og han er ganske handikappa. Men vi får det til på et vis ;) Så nå venter vi egentlig bare på at Lars Monsen skal ringe oss og spørre om vi vil være deltakere i neste sesong av "Uten grenser" :) Haaahaahaaa!!!! :D

Nå skal jeg kose meg med Krimson druer i sofakroken, og muligens gjøre litt mer på noen av håndarbeidene mine. Desverre er begge de håndarbeidene min ganske store prosjekter, så de blir nok ikke ferdig med det første.

Ønsker dere alle en fantastisk tirsdagskveld :)


12 kommentarer:

Trines hobby sa...

Huff så uheldige dere er, flott for deg at du har håndarbeid å kose deg med ellers hadde tida blitt veldig lang! Flott gul strikking og blomsten var veldig søt:) Hils samboeren god bedring!
Ha en flott uke!

Timotei sa...

Jeg synes du er kjempeflink! Nå fikk jeg lyst til å strikke kjøkkenkluter igjen, lenge siden jeg har gjort det :)
Og den lille blomsten var jo kjmpesøt :)

Snertne sneller og små nøster sa...

Så flink du har vært, og artig å lage sin egen vri :-))

Stakkars samboeren din da :-( Skal i alle fall følge med på Uten grenser om dere skal delta ;-)

Akkurat nå driver jeg og baker knekkebrød og koker egg - skal på tur i morra :-))

Ha det godt - klem Siv

Berit sa...

Så ble du ferdig med håndkledet . Det ble kjempefint. Blomsten ble fin også ,er sikker på st når du tenker deg om så husker du hva du har gjort. Du får sørge for å ha neoen småarbeidre og noen større arbeider liggende så du kan variere og slik at det ikke blir kjedelig. Jeg har etpar prosjekter som bare IKKE blir ferdig!!. Ha en god natt. Klem

Mayen sa...

Uheldig samboer! Korsen i all verden klarte han det? Strikke prosjektet ditt ble helt nydelig, men æ e på samme nivå som ho over mæ: har både store og små prosjekt så æ ikkje skal gå lei ;-)

Kaja sa...

Hei. Tusen takk for hyggelig kommentar på innlegget om pc-etuiet mitt. Det er heklet i en bomullsgarn fra Europris (lurer på om det heter Tuva?). Har rablet ned en oppskrift på det et sted. Skal se om jeg finner den, og evt. lage et innlegg om det på bloggen :-)
Ha en strålende dag! Vi blogges!
Hilsen Kaja

Hegeslilleboble sa...

Oi, så uheldige dere er! Håper det bedrer seg snart. Flott kjøkkenklut og blomst du har laget :). God helg videre til dere!

Franske drømmer sa...

Flinke du- blomsten ble jo superskjønn!
Hehe, om Lars monsen ringer, skal jeg melde meg på som frivillig kameramann! (les:kvinne) ;-)

Kan sikkert være lurt å tenke litt alternativt på kosthold og mengde, når formen din er slik som nå :-) ikke så lett når det begrenser seg ift fysisk aktivitet.
Åssen går det da? Merker du forskjell på helsa?

Tenker på deg snuppa- og gleder meg til dere kommer på besøk en gang <3

Klem

Dorteas lille verden sa...

Hei du - tusen takk for alltid like hyggelige kommentarer inne hos meg! Varmer godt i hjertet:) Du er jo kjempeflink til å hekle!!! Jeg hadde aldri fått til den blomsten - supersøt! Ha en fin fn søndag:) Klæm

Lindas hobbyhjørne sa...

Den var jo riktig søt den blomsten din, morro å lage sin egen vri også :)
Gult er kult... fin klut :))
Så trist med mannen din!
Ha en fin søndag, klem.

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!!

Takk for fine ord fra deg:)

Syns du er flink,har hoppet idet...Dette går så det suser:)

Nyt en kreativ søndag!!

Klem Linda:)

Ulla-Bella sa...

Søt blomst, og det er herlig med slike kluter og håndklær. Stakkars, man blir ganske hemmet når armen brekker.