søndag 8. april 2012

Gult er kult!!

Da er det bare 2 fridager igjen av påsken for min kjære, men det betyr også at det faktisk er 2 dager igjen med ferie, hehe :) Og de skal nyyytes til det fulleste her hjemme :) Jeg er jo sykemeldt, så jeg bare slapper av hver dag jeg ;)

Vi har kost oss masse med besøk fra familie og venner, spist masse god mat og drikke. Og bortsett fra det har vi bare slappet av og gjort akkurat det vi har hatt lyst til å gjøre :) Skal prøve å få strikket litt eller tegnet og malt litt i dag og eventuellt i morgen :) Har hatt flere gode dager nå, sammenlignet med de siste 2 månedene, har faktisk vært oppe i over 12 timer hver dag, og det er digg.
Også har det jo stort sett vært strålende nesten alle dagene i påsken, selv om det har vært kaldt da. Men godt for kropp og sjel å få litt sol gjennom vinduet, det har masse god effekt på humøret, som det sikkert har for de fleste :)

Har kost meg masse med påskepynten i leiligheten, jeg er jo sånn som eeelsker å pynte, så bruker enhver anledning til å gjøre det ;)
Har lagt ved et lite bilderas av påskedekorasjonene :)Disse små kyllingene er den aller første påskepynten jeg skaffet meg, eller som de fleste ser så er de hjemmelagd av moi, hehe :)


Kjæresten har vært så snill å kjøpe blomster til meg i påsken, som dere ser på de utallige blomsterbildene, hehe :) Men jeg elsker blomster, og syns faktisk det er ganske gøy å ta blomster bilder, så sånn er det :)Påskeliljer er så skjønne!!! :)Trollhasselen funker like bra som alltid å henge pynt på. Er så glad for at jeg skaffet med det for et par år siden :) Utrolig dekorativt :)En av mine favoritt dekor gjenstander i heimen er telysholdere, for helt gal etter å tenne lys og ha lysholdere, både store og små. Så er så kjempeglad i dette lysfatet, kan jo dekoreres med alt :)

Håper alle andre også har hatt en strålende påske :) Det har faktisk ikke vært så ille å være hjemme i år, for jeg føler på et vis at det har skjedd noe, stort eller smått hver dag, selv om jeg bare har sittet i sofaen hele påsken, hehe :)

Har dere gjort noe koselig i påsken da? Har dere noe favorittpåskepynt? Pynter dere i det hele tatt?

Håper i hvertfall at alle har fått kose seg med godis, for det har i hvertfall jeg, til den store gullmedaljen faktisk :)


11 kommentarer:

Heidi's hjørne sa...

Så deilig at formen din er bedre, og at du har fått kost deg i ferien.. Det er deg vel unt..
Masse fine gule påske, og vårbilder. Kos deg og nyt siste 2 feriedager.. det skal jeg Og tusen takk for koselige kommentarer inne hos meg, Stoooor påskeklem

Berit sa...

Så fint du har pyntet for dere hjemme. Koselig med sesong/høytidspynting. Deilig å høre at du har hatt noen gode dager. Det fortjener du. Håper det kommer mange flere. Vi tar en tur ut i solen når jeg kommer hjem. Kos dere masse de dagene dere har igjen. Hils kjæresten. Stor klem.

Lindas hobbyhjørne sa...

Det er jo så koslig med den herlige gulfargen som stråler til oss :)
Her har vi hatt en flytte påske, etter at min sønn har bodd hjemme i 3 mdr.... endelig har fått seg leilighet :)
Ha en forsatt fin påske, klem.

Solveig sa...

Så koselige påskebilder du har tatt:) Hjemmepåske kan være veldig koselig! Stell fint med deg selv!
Tusen takk for koselige kommentarer på bloggen min!

Tonemor sa...

Koselig påskestemning.
Hjemmepåske her også, og koser oss med det.
Kos deg og nyt den siste dagen i påsken.
Klem Tone

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!!

Hørtes ut som en perfekt påske.....Vi har også hatt det veldig fint,men mye jobbing i hagen her:)

Skal bli godt med hverdag igjen,og en liten gutt som savner barneh her:)

Nyt ny uke!!

Klem Linda:)

Franske drømmer sa...

Herlige bilder, snuppa!
Håper dere har kost dere masse i påsken, for der har dere fortjent!

Store klemmer

Line sa...

Høres og ser ut som om du har kost deg masse! Tror jaggu jeg skal få meg et fint lysfat jeg også, det ser så veldig koselig ut :)

Marita sa...

Koselig pyntet hos deg og blomster hører jo også med. Artig å ta bilder av blomster, morsomt å bruke macrofunksjonen til det. Her har det ikke vært mye påskepynt i spore da dagene har vært tilbrakt på Fagernes og ellers i stallen og utendørs. GOD bedring til deg, å være frisk er ingen selvfølge så bruk sykemeldingsdagene til å blir bedre på!

Hegeslilleboble sa...

Så skjønne blomster og påskepynt. Ser ut som dere har kosa dere stort :). Det har vi også, hatt skikkelig familiekos- masse brettspill, hyttetur, god mat og snop :). Ha en fin dag videre.

Kort og Søm sa...

Mange fine bilder!
Gult er kult :O)

Svar på spørsmålet ditt;

Om du ønsker et av kortene som ligger i den bloggen; http://fapbutikken.blogspot.com
så sender jeg de med en gang penger er på konto.
Om du vil bestille noe spesielt, med navn feks er det fint med 1-2 uker i forveien.
Sånn at vi er helt sikre på at du har det til den dagen kortet skal gis bort :O)

Ha en strålende uke du også :O)