mandag 2. april 2012

GOOOD PÅSKE!!!

Da har endelig vi fått noe påske i hus. Det har tatt litt tid å få gjort istand leiligheten, jeg er syk og mannen jobber, da tar ting tid, men eeendelig ferdig med reingjøringa :) Så nå mangler jeg bare å få ALL pynten på plass før påsken er over, hehe :)
Vanligvis har jeg pleid å dra på hytta, men pga helsa holder vi oss hjemme i år, men skal nok få kost oss ganske mye for det. Har blant annet som mål å male litt, strikke litt og spise masse godteri.. For det er det beste med hele påsken, det er at man får lov til å kose seg med godis!! Også kan man sitte å grine etter påske over at man har lagt på seg, haha, at man aldri lærer ;)

Har øvd meg på å strikke litt forskjellige "mønster" i det siste, uten å se på mønster vel å merke. Jeg omformulerer... jeg har øvd meg på forskjellige kombinasjoner av rett og vrang, hehe :) Og da passer det å lage påskekluter :) Det ene mønsteret jeg har lagd på den ene kluten var bare "once in a lifetime".. for jeg får det ikke til igjen.. jeg skjønner ikke hva jeg har gjort.. har prøvd på nytt med å legge opp oddetall og partall med samme kombinasjonen som på den forrige, og klarer ikke få til samme mønsteret, haha :D Bare jeg som klarer sånt!! Mamma sier hun skjønner hva jeg har gjort og skal skaffe et møsnter som viser hva slags raritet jeg har funnet på :D


Fine påskeliljer :) De er så søte der de står og blomstrer, med en liten kylling som dekor :)


Også har jeg igjen vært så velsignet å ha så gavmilde foreldre!!! Mamma sier det er min stefar som skal ha ære for dette innkjøpet :) Dette er noe alle "barna" har fått i år som påskehilsen :) han plukket den med seg på en av sine utallige business reiser hvor han mellomlander i Danmark, på Kastrup Flyplass :)
Men i hvertfall dette er Royal Copenhagens påskebidrag 2012. Det er et vakkert porselensegg! Minner om sånne skatter som besteforeldre har gjemt unna! Og nå har jeg mitt eget til odel og eie <3 Syns det er så utrolig vakkert!!


Kjempedekorativt å ha på bordet med litt godis i ;) Så akkurat denne tror jeg ikke jeg tør å sette ned i kjelleren etter påske, denne får stå i vitrineskapet, hehe :)


Og mamman min er jo ikke noe dårligere!! Hun har slått til med å hekkle påskelapper til meg :)
Dette er den store! Kjempeflott til å ha under vasen med tulipaner i :)


Her de litt mindre lappene, som fungerer som flotte bordskånere, eller til å sette pynt på, som jeg kommer til å gjøre, hehe :)


Og til slutt disse to søte sommerfuglene :) De var visst ikke så vanskelige å lage, så tror jeg må prøve meg på det en gang :)


Var ikke hekkleriene kjempeflotte :) De er visst lagd etter mønster fra Anne på landet, med bloggen "A's ALMANAKK"

Fant dette kjempesøte lyset på Garnsjappa nedi gata her (Bentes Boutique på Bjølsen). Har nesten ikke hjerte til å tenne på det, så vurderer å bare la det være slik det er ;)


Ønsker alle en strålende påske!! Håper alle får strålende solskinn (også de i nord), masse godis og masse glede :)

Kommer vel tilbake i løpet av uka med litt flere påskepynt bilder :)


12 kommentarer:

Uten en oppskrift sa...

Ååååå for et utrolig fint påske egg.Og din mor er utrolig flink til å hekle.
Vill ønske deg og dine GOD PÅSKE

Anonym sa...

Nydelig påskepynt du har fått og laget deg Maria!! Ønsker deg og dine en koselig påske uke! Klem Line M

Anonym sa...

Koselige bilder! :)

Titter innom for å ønske
deg en god påske!

Stor klem fra Ida
:)

Berit sa...

God påske til deg også. Synd du ikke orket være med men er sikker på at du får en hyggelig påske hjemme også. På hytta kan vi dra en annen gang.Påskeegget er fint , fikk sånt ett jeg også. Brikkene var fint heklet!!!!!!!. Kos deg. Stoooor klem fra mamma og stefar. Hils kjæresten

Tonemor sa...

Ønsker deg og dine en god påske.
Flotte kluter du har laget.
Koselig å få slike flotte håndarbeider og for et nydelig egg.
Kos deg masse i påsken.
Klem Tone

Trines hobby sa...

Så nydelig påske egg!! masse annen fin påskepynt også! Du har blitt flink å strikke og mønsterstrikk kan være reine mysteriet det... Her lengter vi til sol og bedre vær, det snør og snør ja faktisk var det grønne plener, men nå er det 1 meter snø!!!! Var ute med bilen tidligere i dag, og jeg var sååå glad for at jeg har firhjulstrekk, det lå biler i grøfta over alt! Ha en God Påske og nyt finværet:)

Kort og Søm sa...

Så mye fint!
Veldig hyggelig med gaver da :O)

Fin påskestrikk,
veldig kjekt med sånn små prosjekter for å prøve ut nye mønster!
(og kjekt med en mamma som kan hjelpe :O)

Ønsker deg en fin påske med sol og masse godis... :O)
Klem

LykkeLise sa...

Gratulerer sååå mye som vinner hos meg snuppa:) Så moro at nettopp du vant:)
Send meg en mail med adr di da:)

Også ønsker jeg deg og dine en superfin
påske, nyt nyt nyt:):)

Klem Lise

Ulla-Bella sa...

Dine påskekluter er flotte! Herlig farge på garnet:) Så hyggelig å få et slikt påskeegg og fine heklede duk og bordbrikker.

Namaste (jeo74) sa...

Det var et skikkelig påskeinnlegg jammen :o)
Så kjekt at du har fått strikka litt og da. Det blir de beste klutene det der.

Eg har ikkje så veldig påskestemning egentlig, men nyter freden itte dagene på hytta med familien. 16 stk på ei hytte i 4 dager blir litt masse for denna kroppen her så disse to dagene ittepå har det blirr gjort veeeeeldig lite aent enn å sove og slappe av :o)
På lørdag får eg besøk da, bloggebesøk som ska overnatte. GLEDE meg og satse på litt energi i mårå så eg får svusja litt rundt meg...

Håpe du har fine påskedager og at formen bedre seg snart.
KLEM

Fru Keilegavlen sa...

Koselege bilete. Ønskjer deg ei fortsatt fin påske.

Rebekka sa...

Uffda, stkkars deg som er syk da. Og så midt i påskekosen :o( Håper dublir frisk snart.
Så msse fine heklergreier både du og moren din har heklet. Tipper du har det fint og påskepyntet hjemme hos deg.
Her i huset er det ikke mye påskepynt å skryte av. Har aldri brukt å pynte noe til denne anledningen. Bortsett fra en høne og en hane, som dessverre ikke fikk komme fram i år :o)))
Ønsker deg en fortsatt gfin påskefeiring
Klem