mandag 23. april 2012

Veldig enkel hals.

Har nå endelig blitt ferdig med en av de håndarbeidene jeg har holdt på med en stund :) Ikke fordi den er noe vanskelig å lage, bare jeg som ikke orker å holde på med det hver dag  :) MEN nå er den som sagt ferdig :)

Har tegnet litt i det siste, men har ikke hatt energi til å male noe, så fortsatt ikke kommet noe lengre på lerettene, men OGSÅ her har jeg fått noen flere ideer om hva å tegne :) Hvis noen kommer på noe jeg kan tegne og/eller male, så må dere bare komme med tips, blir glad for all inspirasjon :)

Men NÅ tilbake til halsen!! Veldig enkel hals som det står i tittelen :) Det er strikket med bare rettmasker, og det er strikket som et rektangel, og man strikker ikke lenger enn til at den passer rundt halsen :) Den skal syes sammen på en finurlig måte på baksiden, men det er litt kronglete å forklare, men man skal på en måte sy sammen motsatt ende på motsatt side, på baksiden :) Noen som skjønte noe av det!?!? Hahahaha ;)Her testes det ut hvordan det vil se ut med litt dekor på, hadde jo også passet fint med en borsje på, eller en stor knapp, eller noe annet man måtte komme over ;)


Her prøvde jeg å få frem hvordan den ser ut på, men det er ikke så lett å ta bilde av seg selv når man må stå på tå for å i det hele tatt få til et bilde, hihi :) Sånn er det når man ikke er av de høyeste menneskene i verden ;)


Til å være første forsøk syns jeg ikke det ble så gærent jeg ;)


I morgen skal jeg, sammen med min mor, til Grønland (i Oslo, og ikke Øya/kontinentet, høhøhø) for å skaffe stoff til å lage sjal, fra en av de asiatiske butikkene. Nå er det straks konfirmasjonstid, og jeg har en niese på min samboers side som er en av årets konfirmanter. Så målet er å få deltatt på konfirmasjonsfesten til tross for sykdom... Så da er det bare å samle så mye energi og STYRKE som mulig, for det skal koste meg mye å delta i en sånn sammenheng når jeg er så dårlig som jeg er nå om dagen.
Men i hvertfall så er målet å skaffe et RÅSA sjal, hihi :) Så får vi se hvordan det går :)

Vil gjerne takke for alle kommentarer jeg får, det setter jeg så utrolig pris på :) Blir så glad hver gang jeg sjekker mailen og det har kommet en kommentar :) Og jeg gjør så godt jeg kan med å følge opp folk selv!! Sitter noenganger i flere timer og kommenterer, men dere er jo så utrolig mange flotte og flinke mennesker der ute.. så jeg kommer ikke alltid over alle :)

Ønsker alle en fortreffelig mandagskveld!!12 kommentarer:

Berit sa...

Halsen ble fin den. Det gjorde også litt ekstra med den lille rosetten. Får håpe at du finner et sjal som du syns er ok til kjolen din da. Ha en god natt og samle krefter til konfirmasjonen. Klem

Namaste (jeo74) sa...

Den blei jo fiiin ja :o)

Takke for alle fine ord du legge igjen hos meg vennen.
Eg får ikkje svart så masse rundtom for tida, men sette veldig pris på det ska du veta.

Nå e eg skikkelig i symodus. Eg har meldt meg på et retromarked i mai, så nå prioriteres kreativiteter. Eg har heldigvis krefter te det for tida og storkose meg med det.
Krysse fingrane for at du har krefter te å gå i konfirmasjon.

KLEMMMM

Trines hobby sa...

Heisann halsen ble jo kjempefin, og den hekla blomsten satte prikken over i-en. Når jeg er sliten samler jeg energi ved å kose meg med ulike former for hobby. Her kommer en tullete ide... kanskje du skulle tegne en stooor sekk å samle energi i?? Nei, en skal ikke spøke med sånt, jeg ønsker deg god bedring og håper du klarer å gå i konfirmasjonen. Stor klem fra meg:) Jeg setter stor pris på alle koselige kommentarene du legger igjen i bloggen min!!

Tonemor sa...

Super fin hals, den tror jeg jammen jeg må prøve.
Håper formen snart er tilbake.
Klem Tone

Mayen sa...

Har strikka flere sånne halser, de blir utrolig søte med dekor, så æ laga løse dekorer med nål på baksiden, så kan æ variere ;o)

Hegeslilleboble sa...

Så fin den ble!! Kjempefin farge også :)

Snertne sneller og små nøster sa...

Veldig fin hals - lekker farge :-)

Jeg har på en måte tips til noe du kan tegne - det er et bilde jeg selv har ønska meg i mange år :-D Vet ikke helt om jeg får til å forklare det, men det er et portrett som går over til blomster o.l

Ha det godt - klem Siv

Namaste (jeo74) sa...

Du e nå barra skjønne du :o)

Det føles godt å skape nåke ja, føle meg ikkje fullt så unyttige då liksom. Nå har eg laga innlegg te deg om kor eg ska på marked ;o)

Misemor sa...

Jeg forstår "problemet" med å skulle følge opp alle som kommenterer. Det blir litt av et luksusproblem, et positivt et! =)
Jeg har også strikket noen av disse halsene, de er herlige. Det går også an å sette på knapper bak, så slipper en å tre den ned over hodet (som kanskje er nyfrisert) hihi..
Ha en fantastisk helg videre og god bedring til deg!
Klem ToneB

Franske drømmer sa...

Vakre Maria'n min!
Du er så flink! :-)) halsen ble kjempesøt :-)
Du må ha arvet genene fra din mor når det kommer til håndarbeid ;-)

Jeg Sender gode tanker og positiv energi når det gjelder konfirmasjon og helse-
Hadde vært såå fint for deg om formen var bra nok til å i det hele tatt bare være gjest :-) det hadde du virkelig fortjent!

Klemmer

Vibbedille sa...

Me skal ikkje flytte i sommer, bare på ferie ;) Me har stor leilighet i Beirut som me kjøpte for noen år siden og den blir god å ha under husbyggingen ;) Planen er å starte med huset mens me er der nede nå i sommer så tar me det litt etter hvert-blir spennende.

Da må eg nok blogge første spadetak hehe

Kos deg og ha en herlige søndag ;))

Klem Vibbedille ;))

Elisabeth, innerst i veien sa...

Sånn hals har jeg strikka også, veldig greit prosjekt når man bare orker strikke litt.

Tusen takk for varmende kommentar hos meg.

Håper du får lada batteriene og blir pigg.