torsdag 14. april 2011

Gode Dårlige nyheter..

Fikk i går brev fra Lillestrøm Helseklinikk. De har nå fått svar på de første prøvene jeg tok når jeg var der sist. Svarene var på blodprøvene og facaltesten.

For spesielt interesserte var fecaltesten lett forhøyet ( 82 ), forhøyede hvite blodceller, CRP på 20- tallet og senkning på 55. Stooffskifteprøven viste også forhøyet TSH.
Videre i brevet står det: " Dette er ikke normalt og tyder på en kronisk infeksjon eller betennelse i kroppen".

Så til neste time som er den 19 mai, vil de gjerne at jeg skal ta nye blodprøver og ny fecaltest, og hvis fecaltesten fortsatt er lett forhøyet, så vil legen fra klinikken at jeg skal ta en ny kolonoskopi.

Resultatene var ikke bra, MEN.. det er dette jeg har sagt til de ubrukelige legene jeg har vært hos. De vet om disse tallene fra før og har fortsatt ikke gjort noe. Så han som ville jeg skulle slutte som sykepleier kan ikke være spesiellt profesjonell, i hvertfall ikke i forhold til yrkesetikk. Trodde de som jobbet i helsevesenet hadde et ønske om å gjøre det de kunne for å hjelpe mennesker som trengte det jeg.. men skjønner at jeg kanskje har vært litt naiv. Det får i hvertfall meg til å ville være en enda bedre sykepleier, viktig at pasienten blir hørt og tatt på alvor. Endelig traff jeg en lege som tilsynelatende er seriøs, det var på tide, bare så synd at det er så sinnsykt dyrt.

Kommer tilbake til dette senere når jeg får vite noe mer..

1 kommentar:

Berit sa...

Får håpe at man kan finne en eller annen form for behandling som kan bedre hverdagen din