onsdag 6. april 2011

Lillestrøm Helseklinikk og medisinoppstart.

Dette innlegget er sikkert bare interessant for spesiellt interesserte, men jeg er jo det, hehe :)

Etter at jeg ble ferdig med all prøvetakingen har jeg endeling kunnet begynne med de medisinene jeg skal ta frem til man får svar på prøvene.
Så i første omgang skal jeg ta 1 pose med probiotika pulver hver dag, Beet flow for å regulere hvor mye galle kroppen produserer og skiller ut i tarmen, Leire kapsler for å dra med seg kjipe bakterier ut av kroppen (omtrent som kulltabletter), 5-HTP for å roe ned kroppen og for å hjelpe mot insomnia og til slutt Melatonin kapsler for å stimulere til søvn om natten.

Så totalt blir det:

Probiotika pulver
Beet Flow
Leire
5-HTP
Melatonin


Første reaksjonen min på pillene er at jeg ble søvnig av 5-HTP og Melatonin. Hadde litt bivirkninger dagen etter i den forstand at jeg hadde skikkelig hangover, følte meg tung i hodet og på en måte dopa over halve dagen etter at jeg stod opp. Men googlet 5-HTP for å se etter effekt, fant da ut av at andre opplever det samme som meg i forhold til å ha ettereffekt av pillene, men ifølge noen skulle visst den bivirkningen gi seg litt etterhvert. Hvis ikke tror jeg det blir vanskelig å fungere normalt i lengden. Er litt spent på om jeg opplever noen forandringer med fordøyelsen med de andre tablettene. Har fått tatt full dose av alle pillene i dag, så kanskje det skjer noe de neste dagene :)

Ønsker alle en god natt :)

2 kommentarer:

Berit sa...

lykke til.Håper at effekten kommer raskt

studentfrue sa...

Håper du merker en bedring raskt!! Krysser fingrene for deg :) Ha en flott dag!