torsdag 14. april 2011

Hundevakt

Da ar tiden inne for å ha lille gale hunden til mamma på besøk i noen dager igjen. Mamma og Rune skal til Paris, da skal Oscar får kose seg her, og i samme slengen slite oss ut, hehe. Som vanlig har det gått helt greit, heldigvis var han ikke like markeringsglad denne gangen, markerte bare 2 ganger inne denne gangen, kan ha noe med å gjøre at jeg ferska han begge gangene og fikk sagt ifra hva jeg syns om DET!
Mange koslige turer ute i det fine været, bortsett fra den ene dagen da det var øspøsregnvær, da var det en liten kamp å få skyllt av potene etterpå... Ække lett å tvinge en som ABSOLUTT ikke vil bli dusjet, inn i dusjen, så da ble barnevakten like våt.

Bortsett fra det er det alltid koselig for meg, som er mye hjemme alene, å ha litt selskap, selv om selskapet ofte har lyst til å slikke meg i ansiktet. Som Lasse sa: "Alt er som det skal være når bikkja sitter i vinduet", noe han er svært glad i når han er her.


Oscar i fullt slikke- angrep!!!
Oscar i sin vante positur når han er på besøk hos oss :)2 kommentarer:

Berit sa...

Såååå hyggelig innlegg om villdyret og så fine bilder. Han er nok glad som kunne være hos dere og slapp å være hjemme !!!!! Han er fornøyd med oppholdet virker det som. Takk til dere som gjorde turen mulig, for han er et vanskelig case

Grethe sa...

Hei!

Takk for besøket på bloggen min! På bildene mine har jeg brukt svamp og papir. Bruker billige kjøkkenskrubb svamper som jeg deler opp i to eller flere. Stryker malingen bare utover. Klipper opp stiv kartong i 3x4 cm sok jeg maler trestammer, fjell og mennesker med. Tork kjøkkenpapir som jeg krøller sammen og dypper i maling, det blir fint løv på tre. Ikke så lett å forklare hvordan det gjøres. Ønsker deg og dine en flott påske.
Ps! Så hærlig bikkje, gi den en kos fra meg.