tirsdag 26. april 2011

Gurimalla for en flott påske!

Da var vi hjemme igjen etter en usedvanlig flott påskefeiring! Og som en enorm bonus på det hele, så var det et strålende vær hele uka :D
Morgenen vi skulle dra oppover var helt grusom, med tanke på mageplager. Kan ikke huske at det har vært så ille siden jeg var innlagt på sykehuset... Ikke spør meg hvordan vi klarte å komme oss på toget, det var bare flaks og litt selvpining som fikk til det.. tror jeg allerede har begynt å fortrenge det, hehe :) Men men, vi kom oss til Gjøvik, der ble vi møtt av mor og stefar, og ikke lenge etter var vi fremme på hytta! Gud så deilig det var! Dagen etter kom storesøster og niese oppover som en overraskelse for mamma, som hadde bursdag på lørdagen. Vi har kost oss MASSE.. spist MASSE.. drukket MASSE... ledd MASSE.. solt oss MASSE... ja rett og slett MASSE!! Fikk også besøk i løpet av turen av venner av familien, som har hytte i nærheten.
Fjellufta er herlig, sover alltid så utrolig godt når vi er på hytta. Vi spiste deilig frokost på terrassen i sola hver dag, og ble egentlig bare sittende resten av dagen.. herlig herlig.. Nest siste dagen var jeg nok litt tøffere enn hva jeg hadde godt av, jeg har en tendens til å glemme riktig hvor lys i huden jeg blir hver vinter, så burde kanskje ha tatt med solfaktoren, og ikke minst BRUKT DEN!!! Ble så utrolig brent i ansikt og på skuldre den siste dagen.. ikke bra for huden.. men litt godt å ha litt farge etter et 1,5 år med sykdom (man blir svært blek av å sitte inne i 1,5 år!!). Nå som mesteparten av snøen er borte, kan man endelig begynne å plante litt av hvert rundt hytta ( i anledning av at man bygget annekset og terrasse på hytta, ble mye av naturtomten rundt ødelagt, så da er det opp til oss å hjelpe moder natur litt med å plante), så neste gang vi reiser oppover er vel det litt av agendaen.

Håper alle har hatt en like fin påske som det jeg og mine har hatt :)

Legger ved litt godt og blandet med bilder fra påsken <3Venninna til mamma var innom med noen rester av middagen de hadde hatt dagen før for at vi skulle få smake. Dette er da altså kyllinghjerter....!!!! Stefar stekte de i olje og hvitløk.. Sånn med en gang man puttet de i munnen smakte det godt... ikke fullt så godt når man begynte og tygge.. og etter å ha svelget, var man ikke helt sikker på om man hadde lyst på mer.. i løpet av livet!! :S


Jeg fikk STOOOORT påskeegg av min kjære Lasse! Aldri fått så stort egg, morro! Tror det holder en stund ;)


Ser du hva vi ser??? Er ikke dette er tegn på at det er påske, så vet ikke jeg!! Påskeharen viste seg i baconet til Lasse! Freaky!! Haha XD


Mammas vakkre Oscar soler seg. Nyyyter solen som oss andre :)


Må også benytte anledningen til å skryte litt av min kjære, som jeg syns er kjempeflink til å tegne. Han kan tegne det aller meste, men syns det er veldig gøy med tattoo tegninger. Så han fikk i oppgave av mamma å dekorere ett av to fuglehus :D
Det var egentlig meningen at vi skulle tenne bål i mammas bærbare bålsted (aner ikke hva det heter), men vi gjorde noe, og spiste noe hele tiden, så det ble liksom aldri tid eller ork til det. Men siste kvelden måtte vi jo bare sette igang, for jeg hadde gledet meg til å prøve grillet marshmellow. Det ble ikke over åpne flammer, men over grillen til stefar. Men morro var det! Fytterakkern så søtt!!!


Bade i stampen er alltid godt. Man blir fryktelig døsen etterpå.


Jeg fikk endelig begynt å lære hardangersøm av mestermamma. Fant ut at jeg tar for meg en ikke altfor stor løper som prøvekanin. Gruer meg til jeg kommer ås langt at jeg skal begynne å klippe ut rutene, er livredd for å ødelegge alt jeg har gjort. Uansett så er det morro å lære noe nytt! Legger ut resultatet ved en senere anledning.


Elva nedenfor hytta. Beroligende å sitte stille å høre på elva.:D

3 kommentarer:

Berit sa...

mange fine bilder og hyggelige kommentarer om hendelser i påsken. Ja vi hadde det veldig bra. Det gjorde godt for sjel...ikke så godt for legemet ...spesiellt når deg gjaldt inntak av mat.

Trines hobby sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min, det er så koselig når noen legger igjen noen ord:)
Ser at du lærer hardangersøm, og gruer deg til å klippe, slapp bare av... det er å klippe som er kjekkest!!! Ta en titt så ser du det i bloggen min haha. Ha en kreativ aften!
Klem fra Trine

hobbyvimsa sa...

Så flinke dere er begge to:)

Kult med tatoo postkasse:)

Klem Linda:)